Dolar

34,0973

Euro

38,0933

Altın

2.874,79

Bist

9.900,25

AK Parti'de referandum toplantısı

AK Parti Trabzon İl Başkan Yardımcısı Seçim İşleri Başkanı Bayram Öztürk, Trabzon'da partisinin ilçe seçim işleri başkanları ile bir toplantı yaptı.

8 Yıl Önce Güncellendi

2017-03-09 11:29:32

AK Parti'de referandum toplantısı
AK Parti Trabzon İl Başkan Yardımcısı Seçim İşleri Başkanı Bayram Öztürk, Trabzon'da partisinin ilçe seçim işleri başkanları ile bir toplantı yaptı.

İl Başkanlığı binasında gerçekleştirilen toplantıya İl Seçim İşleri Başkan Yardımcısı Ömer Fahri Coşkun, İlçe Seçim İşleri Başkanları, İl Kadın ve Gençlik Kolları Seçim İşleri Başkanları katıldı. Ankara'da katıldığı referandum toplantısında konuşulanları aktaran Öztürk "Sahaya vaktinden önce veya vaktinden sonra değil tam vaktinde çıkmak önemliydi, bizler de bu şekilde yaptık. Muhalefet anayasa değişikliğine dair söyleyebilecekleri ne varsa söylediler, tabiri caizse eteklerinde taşları döktüler. Şimdi vakit 'Evet' diyenlerin vaktidir. Meselenin milli egemenlik olduğunu, sistemin değişecek olduğunu, 28 Şubat'ta Milli İradeyi hançerleyenlerin tasfiye olduğunu, tüm vesayetleri yıkmak olduğunu, koşturmanın boş durmaktan iyi olduğunu anlatma vaktidir. CHP Trabzon teşkilatı 2-3 gün sahada bulunduktan sonra yersiz ve gereksiz açıklamalar yapmaya başladı. İçişleri Bakanımız Süleyman Soylu'nun vatandaşlarımızı selamladığı ilçe ziyaretlerinde bulunanların partili olduğunu ve önemsiz olduğunu iddia eden CHP'liler kendi programlarında bulunan CHP'lilere ne diyecek? Bizim programlara katılanlar AK Partili olup halk olmuyor fakat CHP'nin programına katılan CHP'li değil halk mı oluyor ? Bu akla ziyan bir düşüncedir. Siyasi partilerin oylanmadığı bu seçimin Anayasa değişikliği referandumu olduğunu hatırlatmak isteriz. 16 Nisan sandıkların 'Evet' diye patladığı gün olarak tarihe geçecektir inşallah" dedi.
SON VİDEO HABER

Jandarma ve Emniyet için alınan yeni araçlar tanıtıldı

Haber Ara