Dolar

34,1014

Euro

38,1499

Altın

2.855,59

Bist

9.994,21

Bitlis'te 'Yeni Bir Başlangıç Yolunda' Projesi

Bitlis Denetim Serbestlik Müdürlüğü tarafından hazırlanan 'Yeni Bir Başlangıç Yolunda' projesi kapsamında halı saha turnuvası düzenlendi.

9 Yıl Önce Güncellendi

2016-06-17 13:52:16

Bitlis'te 'Yeni Bir Başlangıç Yolunda' Projesi
Bitlis Denetim Serbestlik Müdürlüğü tarafından hazırlanan 'Yeni Bir Başlangıç Yolunda' projesi kapsamında halı saha turnuvası düzenlendi.

Kalkınma Bakanlığı tarafından finanse edilen ve Bitlis Valiliği koordinasyonunda Bitlis Denetimli Serbestlik Müdürlüğü tarafından yürütülmekte olan Yeni Bir Başlangıç Yolunda Projesi kapsamında Denetimli Serbestlik Yükümlüleri ile Denetimli Serbestlik Müdürlüğü personellerinin ortak katılımları ile halı saha futbol turnuvası düzenlendi. Dört takım ile ikişer maç üzerinden puan sistemine göre yapılan karşılaşmalar sonucunda turnuvayı lider olarak tamamlayan Kırmızı Takım şampiyon oldu.

Final ve ödüllendirme organizasyona Bitlis Cumhuriyet Başsavcısı Ahmet Ataman, cumhuriyet savcıları Gökhan Büyükşimşek ve Nedim Özbey, Bitlis Denetimli Serbestlik Müdür Vekili Mehmet Ali Salğın, Proje Koordinatörü Cesim Şeker, Denetimli Serbestlik Personelleri ve yükümlüleri katıldı.

Bitlis Cumhuriyet Başsavcısı Ahmet Ataman; "Bitlis Denetimli Serbestlik Müdürlüğünce uygulanan Yeni Bir Başlangıç Yolunda isimli SODES projesi çerçevesinde denetimli serbestlik personelleri ile yükümlüler arasında iletişimi güçlendirmek için proje dahilinde halı saha futbol turnuvası düzenlendi ve çok güzel bir ortamda yapılan keyifli maçlar sonunda Kırmızı Takım şampiyon oldu. Şampiyon takımın oyuncularının her birine gram altın hediye ederek yükümlülere küçükte olsa bir destek sağlanmaya çalışıldı. Bundan sonra da proje kapsamındaki çalışmalara devam edileceğini, çalışmada emeği geçenlere ve organizasyona katılanlara teşekkür ederim" dedi.

Şampiyon olan takıma kupası ve her oyuncuya gram altın hediye edilerek müsabakalarda görev yapan hakemlere ve turnuvanın en iyi oyuncusu seçilen S.Ç. isimli yükümlüye plaketleri takdim edildi.

Haber Ara