Dolar

34,2551

Euro

37,6269

Altın

2.879,52

Bist

9.044,89

Medicana Sivasspor'da Kayserispor maçı hazırlıkları

Medicana Sivasspor'da Kayserispor maçı hazırlıkları

10 Yıl Önce Güncellendi

2015-12-17 18:39:47

Medicana Sivasspor'da Kayserispor maçı hazırlıkları
Medicana Sivasspor, Spor Toto Süper Lig'in 16. haftasında 20 Aralık Pazar günü sahasında Kayserispor ile yapacağı karşılaşmanın hazırlıklarını sürdürdü.

Teknik direktör Okan Buruk yönetiminde, kulüp tesislerinde gerçekleştirilen antrenman, pas çalışmasıyla başladı. Açma germe hareketleriyle devam eden idmana, sakatlığı bulunan orta saha oyuncusu Adem Koçak katılmadı, Erkan Kaş ise takımdan ayrı koştu.

Antrenmanın bir bölümünü Sivasspor Kulübü Başkan Vekili Erdal Sarılar ile asbaşkan Mehmet Boyraz da izledi.

Kırmızı-beyazlı ekibin orta saha oyuncusu Djakaridja Kone, basın mensuplarına yaptığı açıklamada, ligde geçen hafta Gençlerbirliği'ni 1-0 mağlup ettiklerini anımsattı, bu hafta ise Kayserispor ile çok önemli ve zor bir karşılaşmaya çıkacaklarını söyledi.

Gençlerbirliği maçındaki konsantrasyonu, oyun disiplinini ve mücadeleyi Kayserispor karşısında da sürdürmek istediklerini anlatan Kone, "Karşılaşma için az bir zamanımız kaldı ve hazırlıklarımıza devam ediyoruz. Maçı kazanırsak ligde çok önemli bir noktaya geleceğiz. O yüzden Kayserispor karşısında elimizden gelen tüm mücadeleyi vereceğiz" dedi.

Sivasspor taraftarına çağrıda da bulunan Kone, "Bize her türlü desteği veriyorlar, kötü durumdayken bile arkamızda oldular. Bu maçta da stadı doldursunlar ve bize destek olsunlar. Taraftarımıza bu karşılaşmada ihtiyacımız var" diye konuştu.

SON VİDEO HABER

Semih Çelik'in komşusu cinayet gününü anlattı

Haber Ara