Dolar

34,0973

Euro

38,0933

Altın

2.874,79

Bist

9.900,25

Türkiye-Sırbistan maçına doğru

Milli futbolcu Cengiz Ünder:- 'Yarın büyük bir maç oynayacağız. Bu karşılaşmayı mutlaka kazanmamız gerekiyor'- 'Her zaman oynamak için hazırım. Çok iyi çalışıyorum. Sonradan oyuna girmek veya ilk 11 oynamak hocamızın takdiri'- 'Herkes eski performansımı konuşuyor. Sakatlıklardan sonra kötü giden bir performansım da olmadı'

2 Ay Önce Güncellendi

2020-10-13 18:49:15

Türkiye-Sırbistan maçına doğru

A Milli Futbol Takımı'nın başarılı oyuncularından Cengiz Ünder, yarın Türk Telekom Stadı'nda Sırbistan ile karşı karşıya gelecekleri UEFA Uluslar B Ligi 3. Grup dördüncü maçını kazanmalarının önemine vurgu yaptı. Genç futbolcu, Kovid-19 salgını nedeniyle çevrim içi gerçekleştirilen basın toplantısında yaptığı açıklamalarda, Sırbistan karşılaşmasını kazanmaları gerektiğini belirtti.

Cengiz Ünder, hem kulüp takımı olan Leicester City'de hem de milli takımda yedek başlamasının kendisini nasıl etkilediği sorulduğunda, "Leicester City'deki ilk maçımda sonradan oyuna girdim. Umarım kısa sürede ilk 11'de yerimi alırım ve milli takıma daha hazır bir şekilde katkı sağlarım. Hazır olduğumu düşünüyorum ve performansımı daha da yukarı çekeceğime inanıyorum." şeklinde konuştu.

Zorlu maçlar oynayacaklarını belirten genç futbolcu, "Yarın büyük bir maç oynayacağız. Bu maçı kazanmamız gerekiyor. Şu an odaklanmamız gereken bu maç" diyerek önemine değindi.

Kazanmak İstiyoruz

Geçtiğimiz Rusya maçında oyuna sonradan girmesinin kendisini mutlu ettiğini belirten Cengiz Ünder, "Çok pozisyona girdik ancak kaleci iki önemli şutumu çıkardı. Bu durum beni üzdü. Maçı rahatlıkla kazanabilirdik. Zeki'nin kaçırdığı net bir pozisyon vardı. Şimdi önümüzde yeni bir maç var ve onu kazanmak istiyoruz." şeklinde açıklamalarda bulundu.

Ben Her Zaman Hazırım

Cengiz Ünder, oynamak için her zaman hazır olduğunu belirterek, "Her zaman oynamaya hazırım. Sonradan oyuna girerim ya da ilk 11'de başlarım, bu teknik direktörün takdiridir. Ne zaman şans gelirse elimden gelenin en iyisini yaparım." ifadelerini kullandı.

Formunu iyi olduğunu söyleyen genç futbolcu, performansı hakkında, "Sakatlık sonrası performansım kötüye gitmedi. Pandemi öncesinde düzenli olarak forma giyiyordum. Şu anda takım arkadaşlarıma destek olmak için sahada en iyisini yapmaya çalışıyorum." şeklinde konuştu.

Cengiz Ünder, Uluslar Ligi organizasyonundaki eleştirilere yanıt vererek, "Buradaki ortam çok iyi. Arkadaşlık bağımız güçlü. Her kampta farklı bir motivasyonla geliyorum. Bu ortamda olmaktan mutluyum." dedi.

Hedeflerimden biri İngiltere Premier Lig'de Oynamaktı

Leicester City'ye transfer olmanın hayalini gerçekleştirdiğini belirten Cengiz Ünder, "İngiltere Premier Lig'de oynamak her zaman hayalimdi. Şimdi buradayım ve umarım uzun yıllar boyunca bu ligde oynarım." açıklamasında bulundu.

SON VİDEO HABER

'Gazze Kasabı'nı ekranda gören kadın, televizyonu imha etti!

Haber Ara