Dolar

34,2714

Euro

37,4959

Altın

2.928,60

Bist

8.876,22

Eski Hollywood yıldızı: Başkanımın yanındayım, gerekirse canımı veririm

Hollywood aksiyon filmlerinin yıldızı Steven Seagal, yeni belgeselinde Rusya-Ukrayna çatışmasını anlattı. Seagal, belgeselle ilgili Rusya Devlet Başkanı Vladimir Putin'e de mesaj gönderdi.

3 Saat Önce Güncellendi

2024-10-12 23:30:56

Eski Hollywood yıldızı: Başkanımın yanındayım, gerekirse canımı veririm

Eski Hollywood oyuncusu ve dövüş sanatçısı Steven Seagal, Ukrayna savaşının başlangıcında Rusya Devlet Başkanı Vladimir Putin'e yazdığı mektupta Moskova'yı desteklediğini yeni bir belgeselde açıkladı.

1990'lı yıllarda dövüş sanatları aksiyon filmlerinin yıldızı olarak tanınan Seagal, 2016 yılında Rus vatandaşı oldu. Seagal'ın Ukrayna çatışmasını konu alan "Adalet Adına" adlı belgeseli bu hafta Smotrim.ru adlı çevrimiçi platformda yayınlandı.

Seagal filmde, "Ukrayna'daki özel askeri operasyon başladıktan sonraki gün, Başkan Putin'e ulaşacağına emin olduğum bir mektup yazdım. Şimdi gerçek yurttaşlarımızın ve dostlarımızın kimler olduğunu ve düşmanlarımızın kimler olduğunu göreceğiz diye yazdım. Başkanımın yanında yer alır ve başkanımın yanında savaşırım." ifadesini kullandı.

72 yaşındaki eski aktör, gerekirse bu dava uğruna canını bile vereceğini ekledi.

Seagal, filmde Rusya'nın hakikat ve adaletin yanında olduğunu, bu yüzden de zafer kazanacağını savunuyor.

GZr9vI4WAAMLUPa

Daha önce büyükanne ve büyükbabasının etnik Rus olduğunu ve kendisini "yüzde yüz Rus hayranı ve yüzde bir milyon Rus" olarak gördüğünü açıklamıştı.

Çatışma bölgesinde çekilen belgeselde, Ukraynalı milliyetçilerin kurbanı olan sivillerin tanıklıklarının yanı sıra, Ukrayna ordusunun önde gelen neo-Nazi birimi 'Azov'un yakalanan üyeleriyle yapılan röportajlar da yer alıyor.

Seagal, 2018'den bu yana Moskova ile Washington arasındaki insani ve kültürel ilişkilerden sorumlu özel elçi olarak görev yapıyor.

Kaynak: RT

 

SON VİDEO HABER

Erdoğan'dan esnaf ziyareti

Haber Ara