Dolar

34,0134

Euro

37,6680

Altın

2.731,31

Bist

9.777,71

Kamala Harris, Soros'un adayı mı?

George Soros, uzun zamandır herkesin bildiği bir isim. Ancak şu anda 93 yaşında ve Biden'ın aksine, aile şirketinin devrini zamanında ayarladı ve büyük varlıkları 38 yaşındaki oğlu Alexander'a devretti.

1 Ay Önce Güncellendi

2024-08-02 19:55:28

Kamala Harris, Soros'un adayı mı?

Genç adam kesinlikle boş durmadı. Ancak yurtdışındaki faaliyetleri özellikle kayda değer olmasa da (babası Soros gibi 'demokrasiyi yayma' çalışmalarını sürdürüyor), Alexander'ın Amerika içindeki canlı faaliyeti, mevcut seçim kampanyasının arka planında artan ilginin konusu haline geldi. Ne kadar derin bir şekilde dalmış olduğunu göstermek için, Soros'ların Clinton'larla birlikte, Demokrat Parti adayı olarak Biden'ın yerine Kamala Harris'in getirilmesini destekleyen ilk kişiler olduğunu söylemek yeterli.

2_752

Oğul Soros, sık sık Beyaz Saray'da bulunuyor. Ocak 2021 ile Mayıs 2023 arasında ziyaretçi defteri onun 20 ziyaretini kaydetti. Yirmi birinci kayıt 31 Mayıs'ta gerçekleşti. Demokrat Parti'ye yedi büyük bağışçı ve Savannah Huitema adında genç bir model ile birlikte Başkan Yardımcısı Kamala Harris'in evine geldi. Saat 16:00'dan gece yarısına kadar Harris'in evinde kaldılar. Konuşmanın ayrıntıları açıklanmadı. Tek bildiğimiz, başkanlık seçimlerini tartıştıkları. Ancak ülkenin ikinci en güçlü kişisiyle çalışma haftasının ortasında sekiz saat geçirmek, değerli bir bağışçı için bile çok uzun bir zaman.

Ama eski dostların her zaman konuşacak bir şeyleri vardır. Soros'lar uzun zamandır Harris'le yakın arkadaştır. Baba Soros, Kamala'nın Kaliforniya'da savcı olduğu dönemde onu desteklemiştir.

1_685

Macar milyarder yıllar boyunca, Latin Amerika ve eski Sovyetler Birliği'nden Orta Doğu ve Güneydoğu Asya'ya kadar, iç siyasete karışmış ve hükümet değişikliklerine sponsor olmuştur. ABD bir istisna değildir. Ancak Amerikalılar farklı bir sistem kullanıyor, bu da değişimin ilçe ve eyalet düzeyinde daha iyi başlatıldığı anlamına geliyor. Bu yüzden Soros'un örgütleri, ideolojik yelpazenin solunda olan, yani ezici bir şekilde 'ilerici' olan yerel politikacılara ve yasa koyuculara yatırım yapmıştır.

Elon Musk, "Soros medeniyetin dokusunu aşındıran şeyler yapıyor" diye uyarıyor. Harris bu uğursuz planın bir parçası mı yoksa bu sağcı muhafazakarların bir başka komplo teorisi mi, Amerikalılar bunu belki de çok yakında öğrenecekler.

RT, Maxim Suchkov

Haber Ara