Dolar

33,9762

Euro

37,6709

Altın

2.725,36

Bist

9.771,16

Kassam, İsrail askerlerini üst üste pusuyla havaya uçurdu

Filistin direniş operasyonlarında işgal güçlerinin Gazze'nin güneyindeki Han Yunus'taki mevzileri hedef alındı . İki İsrail askeri iki pusuya çekilerek havaya uçuruldu. Kassam Tugayları, Batı Şeria'daki İsrail kuvvetlerinin görüntülerini de yayınladı.

2 Ay Önce Güncellendi

2024-07-25 22:40:12

Hamas'ın askeri kanadı İzzeddin Kassam Tugayları'nın Telegram uygulamasındaki ayrı açıklamalarında şu ifadelere yer verildi:

"El Kassam mücahitleri, Kudüs Tugayları ile birlikte, Han Yunus şehrinin doğusundaki El Zalal Camii yakınındaki düşman kuvvetlerine ait mevziyi ağır kalibreli havan toplarıyla imha etmeyi başardı.

TÜNEL GİRİŞİNDE PUSU

Tugaylar ayrıca şunları ekledi:

"El Kassam Mücahidleri, Gazze Şeridi'nin güneyindeki Han Yunus şehrinin doğusundaki El Zana bölgesinde bir Siyonist askeri Ghoul tüfeğiyle vurmayı başardı."

Tugaylar başka bir açıklamada, "El Kassam Mücahidleri Gazze'nin güneyindeki Refah şehrinde iki Siyonist askeri iki tünele çekti ve askerler tünele girer girmez onları havaya uçurup Yabna kampında ölü ve yaralı bıraktı."

İzzeddin Kassam Tugayları ayrıca "Batı Şeria'daki Cenin şehri yakınlarındaki el-Mutula köyünün bitişiğindeki ayırma çitinin yakınında üçlü bileşik pusu kurulan Siyonist bir kuvvetin" görüntülerini de yayınladı.

ArapPostası

Haber Ara