Dolar

34,1107

Euro

38,0967

Altın

2.875,33

Bist

9.900,25

Klozette otururken dev piton yılanı saldırdı!

Taylandlı bir adam, tuvalette otururken 3,6 metrelik bir piton tarafından testislerinden ısırıldı. Genç adam yılanı tuvalet fırçasıyla döverek öldürürken evin banyosu kan içinde kaldı.

1 Ay Önce Güncellendi

2024-08-22 10:38:28

Klozette otururken dev piton yılanı saldırdı!

Asya Pasifik Basını'na göre, Thanat Thangtewanon oturduğu klozette sonra keskin bir acı hissettiğini, o an eğildiğinde yılanın boynunu kavradığını ve kafasını koparmaya çalıştığını söyledi.

"Testislerimi bir şeyin ısırdığını hissettim. Çok acı vericiydi, bu yüzden neyin yanlış gittiğini görmek için ellerimi klozete koydum. Bir yılanı tuttuğum için şok oldum" dedi.

Ekran Alıntısı_884

Genç adam, yılan hareketsiz kalınca bir tuvalet fırçası alıp kafasına vurmaya başladığını, yılanın çenesine aldığı darbeler sonucu dişlerinin söküldüğünü söyledi.

Genç adam şöyle devam etti:

"Hızla ayağa kalktım ve onu çıkardım. Acı hissettim, gerçekten kötü bir acı ve her yer kan içindeydi, ancak tuvalette bir piton bulduğumda daha da şok oldum."

2_814

Sosyal medyada paylaştığı ağızları açık bırakan fotoğraflarda, kana susamış yılanın banyosunda ölü yattığı görülüyor.
UK Mirror'ın haberine göre Thangtewanon, tetanoz aşısı olmak üzere hemen hastaneye kaldırıldı ancak herhangi bir dikiş atılmasına gerek kalmadı.

3_485

Genç adam, "Testislerim artık güvende. Zehirli bir yılan olmadığı için şanslıyım. Bir kobra beni öldürürdü, ama o zamandan beri o tuvaleti bir daha kullanmadım." dedi.

Saldırının Tayland'ın hangi bölgesinde gerçekleştiğine ilişkin bilgi verilmedi.

İLK OLAY DEĞİL

Tayland'da son yıllarda çok sayıda kişi tuvalette yılan ısırması sonucu hayatını kaybetti.

BBC'nin haberine göre, Mayıs 2016'da 3 metrelik bir piton, Attaporn Boonmakchuay'ın Chachoengsao bölgesinde tuvalet ihtiyacını giderirken penisine dişlerini geçirdi.

Evindeki tesisat sisteminde saklanan yılanı zorla çıkaran adam ardından kısa bir süre için hastaneye kaldırıldı.

Ocak 2020'de Taylandlı bir anne tencerenin üzerinde otururken bir yılan kadının uyluğunu ısırdı ve annesi tencereyi çekiçle dövmek zorunda kaldı.

Bir başka olayda ise Samut Prakan eyaletinde Boonsong Plaikaew adlı Taylandlı tuvaletteyken 2 metrelik bir piton kalçasını ısırdı.

Newsflare.com'a göre, Samut Prakan eyaletinde yaşayan Suwi Paramas, Mart 2023'te tuvaletinde ellerini yıkarken 3,6 metrelik bir piton gördü.

Vahşi görüntülerde iki adamın, evindeki borudan devasa yılanı çıkarmak için tuvaleti parçaladığı görülüyor.

Geçtiğimiz yıl Louisiana ve Arizona sakinleri de tuvalet borularından yılanların çıktığını görünce şaşkına dönmüştü.

NewYorkPost

SON VİDEO HABER

Selçuk Bayraktar'dan Lübnan açıklaması

Haber Ara