Dolar

33,9891

Euro

37,7132

Altın

2.724,82

Bist

9.771,16

Musk'ın yapay zeka defilesi viral oldu

Musk, küresel liderleri bir yapay zeka şovunda biraraya getirdi. Obama üzerinde 'umut' yazan bir Ortaçağ şövalyesi olarak betimlenirken, Trump adeta bir mahkum gşibi turuncu giysiler içinde elinde zincirlerle görülüyor.

2 Ay Önce Güncellendi

2024-07-22 11:53:19

Musk'ın yapay zeka defilesi viral oldu

https://tribune.com.pk/story/2481809/elon-musk-unveils-ai-generated-fashion-show-featuring-global-leaders

Elon Musk, küresel liderlerin yer aldığı yapay zeka tarafından oluşturulan bir defile videosuyla gündeme geldi.

Teknoloji milyarderi Elon Musk, önde gelen dünya liderlerinin fütüristik kıyafetler giydiği yapay zeka tarafından oluşturulan bir video yayınlayarak heyecan yarattı.

X, SpaceX ve Tesla'nın CEO'su Musk, videoyla birlikte X'te "Artık yapay zeka moda şovunun zamanı geldi" dedi.

Videoda, Başbakan Narendra Modi, ABD Başkan Yardımcısı Kamala Harris, ABD Başkanı Joe Biden, eski ABD Başkanları Donald Trump ve Barack Obama'nın yanı sıra avangard kıyafetler giyen eklektik bir defile gösterisi yer alıyor.

Başbakan Modi şık güneş gözlükleri, beyaz ayakkabılar ve canlı bir patchwork takımla podyumda kasılarak yürüyor; Obama ve Rusya Devlet Başkanı Vladimir Putin ise Louis Vuitton takım elbise giyiyor. Biden tekerlekli sandalyede tasvir ediliyor ve Musk'un kendisi de Tesla ve X temalı bir kıyafetle süper kahraman gibi giyinmiş bir görünüm sergiliyor.

Kuzey Kore lideri Kim Jong Un, bir sweatshirt ve dikkat çekici bir altın kolyeyle görülüyor.

Eski Temsilciler Meclisi Sözcüsü Nancy Pelosi, Kanada Başbakanı Justin Trudeau elbiseyle ve Apple CEO'su Tim Cook iPad'le de sahneye çıkıyor. Çin Devlet Başkanı Xi Jinping bir çanta taşırken tasvir ediliyor.

Musk'un videosu büyük ilgi topladı ve sosyal medya platformlarında tartışmalara yol açtı.

Bu arada Musk, Demokrat Parti'nin önde gelen bağışçılarından biri olan Hint kökenli teknoloji girişimcisi Vinod Khosla ile X üzerinden bir diyalog kurdu.

ABD Başkanı Joe Biden'ın önümüzdeki Kasım seçimlerinde yeniden aday olmayacağını açıklamasının ardından Khosla, daha ılımlı bir Demokrat adayın seçilmesi için "açık kongre" çağrısında bulundu.

Khosla tweet attı, "Açık bir kongre yapmanın ve @realDonaldTrump'ı kolayca yenebilecek daha ılımlı bir aday bulmanın zamanı geldi. @GovWhitmer ve @VovernorShapiro, MAGA aşırılık yanlıları ve DEI aşırılıkçılığı arasında rehin tutulmayan Amerika için harika bir şey olurdu.

Daha iyi bir ılımlı yol için eşsiz bir fırsat. Her sosyal liberal, iklim ve mali seçmen, yaklaşımımızı dengelemesini istemelidir."

Musk yanıt verdi: "Haydi Vinod. Trump/Vance LFG!!"

Khosla şöyle yanıt verdi: "Değerleri olmayan, yalan söyleyen, aldatan, tecavüz eden, kadınları küçük düşüren, benim gibi göçmenlerden nefret eden birini desteklemek benim için zor. Vergilerimi kesebilir veya bazı düzenlemeleri azaltabilir ama bu onun kişisel değerlerinde ahlaksızlığı kabul etmek için bir neden değildir. İlk yılında iklimi on yıl geriye çekecek bir Başkan mı istiyorsunuz? Çocuklarınıza onun örnek olmasını mı istiyorsunuz?

Kaynak: tribune.com.pk

Haber Ara