Dolar

32,7525

Euro

35,0851

Altın

2.450,67

Bist

10.647,91

Siyonistlerden Lübnanlılara balonlu 'Evinizden kaçın' mesajı

'İsrail balonları' Lübnanlılara evlerinden kaçmalarını söylüyor

3 Gün Önce Güncellendi

2024-06-27 16:54:41

Siyonistlerden Lübnanlılara balonlu 'Evinizden kaçın' mesajı

Güney Lübnanlılar, dün gece Nebatiye'ye düzenlenen hava saldırısından kısa bir süre sonra bölgeyi terk etmelerini söyleyen bir balona iliştirilmiş bir mesaj aldı.

Siyonist rejim İsrail'den güney Lübnan'a gönderildiği iddia edilen balonlar, topraklarının "Yahudilere ait olduğunu" söyleyerek Lübnanlıları evlerini terk etmeleri konusunda uyardı. Burası Yahudilere ait olan İsrail topraklarıdır. Derhal burayı boşaltmanız gerekmektedir!" ifadeleri sosyal medyada yayılan bir oğrafa göre mesaj hem İbranice hem de Arapça idi.

AŞIRILIKÇI SİYONİSTLERDEN LÜBNAN HARİTALI MESAJ

Muhtemelen Siyonist aşırılıkçılar tarafından gönderilen beyaz balonlar,İsrail savaş uçakları ülkeyi vururken ülkedeki dini mezheplerin dağılımını gösteren Lübnan haritalarını da içeriyordu.

Şiddet yanlısı Siyonistlerin çoğunluğu İsrail'in sınırlarının Ürdün, Mısır, Lübnan ve diğer Arap ülkelerine kadar uzanması ve Filistin topraklarını yutması gerektiğine inanıyor.

Lübnan'da Ekim ayında başlayan sınır ötesi şiddet olaylarından bu yana 480'den fazla kişi hayatını kaybetti; bunların büyük çoğunluğu muhariplerin yanı sıra çocuklar, sağlık görevlileri ve üç gazeteciydi.

Kaynak:newarab.com

Haber Ara