Dolar

32,6610

Euro

35,4440

Altın

2.506,82

Bist

10.851,78

Trump Biden'a 'pislik yığını' dedi

Trump, Biden'a hakaret ederken kameraya yakalandı. Nerede ve ne zaman çekildiği belli olmayan görüntülerde Trump Biden’a “pislik yığını” dedi.

3 Gün Önce Güncellendi

2024-07-04 14:49:47

ABD başkanlık adayı Donald Trump, The Daily Beast tarafından dün yayınlanan bir videoda, geçen haftaki seçim tartışmaları sırasında "eski, çökmüş" rakibi Joe Biden'ı yendiğini açıkladı.

Görüntülerde Trump bir golf arabasında oturmuş 81 yaşındaki görevdeki başkana hakaretler yağdırıyor.

“Geçen geceki tartışmada nasıldım? O eski, yıkılmış pislik yığınını tekmeledim. Yarışı bırakıyor” diyor Trump, Biden'ı kastederek.

ABD Başkan Yardımcısı Kamala Harris hakkında ise "Onu yarıştan çıkardım ve bu da Kamala'nın elimizde olduğu anlamına geliyor. Onun rakip olarak daha iyi olacağını düşünüyorum. (Biden hakkında) O çok kötü. O kadar zavallı ki" dedi.

Trump şöyle devam etti: "O adamın [Rusya Devlet Başkanı Vladimir] Putin'le uğraştığını hayal edebiliyor musunuz? Ve Çin'in sert bir insan olan başkanı. O çok sert bir adam, çok sert bir adam.” “Fakat az önce muhtemelen istifa edeceğini duyurdular. Onu benzetmeye devam, olur mu?” Trump arabaya binmeden önce bunu tekrarlıyor.

The Daily Beast, görüntülerin nerede ve ne zaman gizlice çekildiğinin hemen belli olmadığını belirtti. Beyaz Saray ise Biden'ın kampanyasını sonlandırmayı "kesinlikle düşünmediğini" belirtti.

Kaynak: Rt

Haber Ara