Dolar

34,1524

Euro

38,0194

Altın

2.879,32

Bist

9.905,23

Afra Saraçoğlu Yalı Çapkını dizisinden ne kadar kazanıyor, bölüm başı ne kadar para alıyor?

Geçtiğimiz günlerde kendi gibi oyuncu olan Mert Yazıcıoğlu ile ilişkisini sonlandırdığını açıklayan Afra Saraçoğlu'nun son dizisi çok sevildi. İlişkisinin ardından dizisiyle gündeme gelen Saraçoğlu'nun bölüm başına aldığı iddia edilen ücret, dudak uçuklattı. Peki Afra Saraçoğlu Yalı Çapkını dizisinden ne kadar kazanıyor, bölüm başı ne kadar para alıyor? İşte detaylar...

2 Yıl Önce Güncellendi

2023-01-08 10:18:37

Afra Saraçoğlu Yalı Çapkını dizisinden ne kadar kazanıyor, bölüm başı ne kadar para alıyor?

Saraçoğlu ve Yazıcıoğlu çiftinin ayrılık nedeni olarak Yalı Çapkını dizisinde rol alan Mert Ramazan Demir ile Afra Saraçoğlu'nun yakın olduğu iddia edilmişti. Çift, ilişkilerinin üçüncü bir kişi yüzünden bitmediğini açıklamıştı.

Afra Saraçoğlu Yalı Çapkını dizisinden ne kadar kazanıyor?

Özel hayatıyla gündemden düşmeyen Afra Saraçoğlu, bu sefer çok konuşulan dizisi Yalı Çapkını'ndan aldığı ücretle gündeme geldi. Saraçoğlu'nun dizinin yapımcılığını üstlenen OGM Pictures'tan bölüm başına 120 bin TL aldığı iddia edildi. Ayda 4 bölüm çekilen dizi için Saraçoğlu'na ödenen fiyat ise 480 bin lira.

Bu ücretin 2022 yılı olduğu iddia edilirken, 2023 yılında oyuncunun çok daha fazla kazanması bekleniyor.

Afra Saraçoğlu ve Mert Yazıcıoğlu ayrılık açıklaması

Afra Saraçoğlu kimdir?

Afra Saraçoğlu 2 Aralık 1997 yılında Balıkesir'de dünyaya geldi. Selânik ve Girit göçmeni bir aileden gelen Afra Saraçoğlu, ilköğretim ve ortaöğretimini Antalya'da bitirdi. Eskişehir Osmangazi Üniversitesi Karşılaştırmalı Edebiyat bölümünü kazandı. Bu bölümü okurken 2016 yılında İkinci Şans filmi ile oyunculuğa ilk adımını attı. Birçok dizi ve filmde yer alan oyuncu, modellik de yapmaktadır.

Haber Ara