Dolar

34,0973

Euro

38,0933

Altın

2.874,79

Bist

9.900,25

Bir Peri Masalı 9. bölüm izle | Fox TV Bir Peri Masalı son bölüm izle tek parça

Bir Peri Masalı 9. bölüm izle | Final olması beklenen Bir Peri Masalı dizisi gün geçtikçe reytinglerini artırıyor. Aynı gün yayınlanan Gecenin Ucunda dizisinin gününün değişmesi de Bir Peri Masalı dizisinin reytinglerinin artmasına neden oldu. Peki ama Bir Peri Masalı 9. bölüm konusu ne, final ne zaman olacak? İşte detaylar...

2 Yıl Önce Güncellendi

2022-11-24 19:47:54

Bir Peri Masalı 9. bölüm izle | Fox TV Bir Peri Masalı son bölüm izle tek parça

Bir Peri Masalı 9. bölüm izle | Final olması beklenen Bir Peri Masalı dizisi gün geçtikçe reytinglerini artırıyor. Aynı gün yayınlanan Gecenin Ucunda dizisinin gününün değişmesi de Bir Peri Masalı dizisinin reytinglerinin artmasına neden oldu. Peki ama Bir Peri Masalı 9. bölüm konusu ne, final ne zaman olacak? İşte detaylar... Bir Peri Masalı 9. bölüm özeti

Zeynep ve Onur, evlenmeye karar verdiklerinde aşkları için herkesi karşılarına almaya razı olurlar. Hamit başta olmak üzere, herkes buna karşı çıksa da asıl kıyamet Zafer evlilik kararını duyduğunda kopacaktır. Figen Kileci'nin intikamının sonucu ise düğünü gölgeleyecektir.

Bir Peri Masalı 9. bölüm izle

Bir Peri Masalı dizisinin son bölümü olan 9. bölümünü tek parça halinde izlemek için TIKLAYINIZ... Bir Peri Masalı final mi olacak?

Çarşamba günü yayınlanan Gecenin Ucunda isimli dizinin salı gününe çekilmesi, Bir Peri Masalı dizisinin reytinglerinin artmasına neden oldu. Final yapacağı düşünülen Bir Peri Masalı yapımcılarının şimdilik böyle bir düşüncede olmadığı düşüncede olmadığı biliniyor.

SON VİDEO HABER

'Gazze Kasabı'nı ekranda gören kadın, televizyonu imha etti!

Haber Ara