Dolar

34,0378

Euro

37,9545

Altın

2.801,50

Bist

9.774,49

Eddie Murphy: Will Smith’in karısının adını ağzınıza almayın

Bu yıl 80'incisi düzenlenen Altın Küre Ödülleri sahiplerini buldu. Törende ödül alan oyunculardan bazılarının açıklamaları medyada gündem oldu

2 Yıl Önce Güncellendi

2023-01-11 22:50:59

Eddie Murphy: Will Smith’in karısının adını ağzınıza almayın

Sinema ve televizyon dünyasının ünlü simalarının katıldığı geceye Eddie Murphy'nin Will Smith göndermesi, En İyi Kadın Oyuncu ödülünü kazanan Michelle Yeoh'nun "Sizi dövebilim" çıkışı çok konuşuldu.

"WILL SMITH'IN KARISININ ADINI AĞZINIZA ALMAYIN"

gold

Gecede prestijli Cecil B. DeMille Ödülü'nün sahibi olan ABD'li oyuncu Eddie Murphy'nin geçtiğimiz sene Oscar Ödülü'nde sunucu Chris Rock'a tokat atan Will Smith'e gönderme yaptığı anlar geceye damgasını vurdu.

Oyuncu, ödül konuşmasında esnasında Hollywood'a gelmek isteyenlere şu önerilerde bulundu:

"Vergilerinizi ödeyin, işinize bakın ve Will Smith'in karısının adını o kahrolası ağzınıza almayın."

“SİZİ DÖVEBİLİRİM"

g

2022'nin en iyi filmlerinden biri olarak gösterilen Her Şey Her Yerde Aynı Anda filminin başrol oyuncusu Michelle Yeoh, En İyi Kadın Oyuncu ödülünü aldığı sırada yaptığı konuşmayla gündeme geldi. İlk Altın Küre'sini kazanan oyuncunun konuşması kesilmek istenince Yeoh'un “Sizi dövebilirim. Çok ciddiyim” çıkışı geceye damgasını vurdu.

"BURADAYIM ÇÜNKÜ SİYAHİYİM"

golde

80. Altın Küre Ödülleri'nin sunuculuğunu üstelenen Jerrod Carmichael'ın açılış konuşması gecenin en çok konuşulan olaylarından biri oldu. Komedyen “Neden burada olduğumu söyleyeyim. Buradayım çünkü siyahiyim” dedi.

Hollywood Yabancı Basın Birliği (Hollywood Foreign Press Association - HFPA) geçtiğimiz yıl ödüllerde ve seçiciler kurulunda ırksal çeşitlilik eksikliği nedeniyle eleştirilmişti.

NTV

SON VİDEO HABER

Lübnan ordusu 'şüpheli cihaz' peşinde

Haber Ara