Dolar

34,1657

Euro

37,7536

Altın

2.912,13

Bist

8.897,64

Karlar Kızı 2. sezon ne zaman başlayacak?

Netflix'te 27 Ocak'ta ilk bölümüyle ekranlara gelen İspanyol yapımı dizi Karlar Kızı konusu ve heyecanlı senaryosuyla izleyicilerden tam not aldı.

2 Yıl Önce Güncellendi

2023-01-30 17:04:48

Karlar Kızı 2. sezon ne zaman başlayacak?

ABD merkezli onlien dizi ve film platformu Netflix'te 27 Ocak'ta yayınlanan dizi izleyiciler tarafından oldukça beğenildi. İlk haftalarda ülkemizde diziler klasmanında en çok izlenenler listesinde yer alan Karlar Kızı sürükleyici konusu ile dikkatleri üzerine çekmeyi başardı. Karlar kızı 1. sezonu bir oturuşta bitiren dizi tutkunları 2. sezon çıkış tarihini beklemeye başladı.

Karlar Kızı 2. sezon ne zaman başlayacak?

Karlar Kızı dizisinin 2. sezonuna dair yayıncı kuruluştan ve yapımcılardan henüz resmi bir açıklama gelmedi. Dizinin devam edip etmeyeceğine önümüzdeki günlerde karar verilecek.

Karlar Kızı konusu nedir?

Başrollerini Milena Smit, José Coronado, Aixa Villagrán, Tristán Ulloa, Loreto Mauleón, Julián Villagrán, Raúl Prieto ve Cecilia Freire gibi İspanya'nın tanınmış oyuncularından oluşan Karlar Kızı 27 Ocak'ta yayınlandı. Málaga'daki bir geçit töreni sırasında küçük bir kız çocuğu kaybolur ve genç bir gazeteci, ebeveynlerinin Amaya'yı bulmasına yardım etmeye kararlıdır.

Karlar Kızı oyuncuları

Milena Smit : Miren Rojo
José Coronado : Eduardo
Aixa Villagrán : Belén Millán
Loreto Mauleón : Ana Núñez
Raúl Prieto : Álvaro Martín
Cecilia Freire : Iris Molina
Julián Villagrán : Santiago Vallejo
Marco Cáceres : Chaparro

Haber Ara