Dolar

34,2952

Euro

37,0239

Altın

3.013,77

Bist

8.908,47

Mahkum 2. sezon başlama tarihi | Mahkum yeni sezon ne zaman başlıyor? Mahkum çekimlerine başlandı mı? Mahkum 2. sezon oyuncuları aynı kadroyla devam mı edecek?

Mahkum 2. sezon başlama tarihi | En çok izlenen diziler arasında yer alan Mahkum'un yeni sezonuna ilişkin detaylar, kulislerde konuşulmaya başlandı. Peki ama Mahkum yeni sezon ne zaman başlıyor? Mahkum çekimlerine başlandı mı? Mahkum 2. sezon oyuncuları aynı kadroyla devam mı edecek? İşte merak edilen detaylar...

2 Yıl Önce Güncellendi

2022-08-21 17:44:21

Mahkum 2. sezon başlama tarihi | Mahkum yeni sezon ne zaman başlıyor? Mahkum çekimlerine başlandı mı? Mahkum 2. sezon oyuncuları aynı kadroyla devam mı edecek?

En çok izlenen diziler arasında yer alan Mahkum'un yeni sezonuna ilişkin detaylar, kulislerde konuşulmaya başlandı. Peki ama Mahkum yeni sezon ne zaman başlıyor? Mahkum çekimlerine başlandı mı? Mahkum 2. sezon oyuncuları aynı kadroyla devam mı edecek? İşte merak edilen detaylar...

Mahkum 2. sezon başlama tarih

Mahkum yeni sezon ne zaman başlıyor? Mahkum dizisi sezon finalinden sonra izleyicisinin aradığı ve tekrar tekrar izlediği bir yapım oldu. Dizinin yeni çekimleri için kolların sıvandığı bilgisi verildi. Mahkum dizisinin yeni sezonu 15 Eylül Perşembe günü başlayacak.

Mahkum çekimlerine başlandı mı?

FOX TV'nin severek takip edilen dizisi Mahkum yeni sezon için sete çıkıyor. Edinilen bilgilere göre diziye yeni oyuncular da dahil olacak.

Mahkum kaçıncı bölümde final yapacak?

Mahkum dizisinin uyarlama olmasından dolayı, final tarihinin de kesinleştiği yönünde fikirler yer alıyor. Fakat dizinin izlenmesine göre senaryo şekillenecek. Dolayısıyla final tarihi konusunda da kesin bir öngörü henüz yok.

Mahkum 2. sezon oyuncuları aynı kadroyla devam mı edecek?

Mahkum dizisi güçlü oyunculara sahip, Diziye sonradan giren karakterler dahi, diziyi kötü yönde etkilemiyor.

Kadroya bu sezon yeni isimlerde dahil oluyor. Bir araya gelen ekip bu salı sete çıkıyor.

Mahkum 24. bölüm izle full | Fox TV Mahkum sezon finali tek parça izle | Mahkum son bölüm
SON VİDEO HABER

İzmir'de markette kedi ve yavruları mama yerken yakalandı

Haber Ara