Dolar

34,2717

Euro

37,5010

Altın

2.931,21

Bist

8.876,22

MasterChef'te piknik konsepti heyecanı! Dokunulmazlık oyununu kim kazandı, eleme adayları kimler oldu?

MasterChef'te haftanın son dokunulmazlık oyunu Piknik konsepti ile oynandı. Mavi Takım dokunulmazlığı kazanırken, eleme adayları Zübeyde ve Akın oldu.

3 Saat Önce Güncellendi

2024-10-11 17:34:23

MasterChef'te piknik konsepti heyecanı! Dokunulmazlık oyununu kim kazandı, eleme adayları kimler oldu?

11 Ekim MasterChef'te haftanın son dokunulmazlık oyunu büyük bir heyecanla sona erdi. Piknik yemekleri konseptiyle açık havada oynanan dokunulmazlık oyunu, yarışmacılar arasında kıyasıya bir mücadeleye sahne oldu. Somer Şef'in yer almadığı oyunda jüri koltuğunda Mehmet Yalçınkaya ve Danilo Zanna otururken, yarışmacılardan en iyi piknik menüsünü çıkarmaları istendi. Oyun sonunda Mavi Takım dokunulmazlığı kazanırken, Kırmızı Takım ise bireysel dokunulmazlık için tekrar yarışmak zorunda kaldı.

KIRAN KIRANA MÜCADELE: MAVI TAKIM KAZANDI

Kırmızı ve Mavi Takımlar arasında geçen dokunulmazlık oyunu, nefes kesen bir yarışa dönüştü. Mavi Takım, 28-18'lik skorla galip gelerek haftanın son dokunulmazlığını kazanmayı başardı. Kırmızı Takım ise kaybedilen dokunulmazlık sonrası kendi aralarında bireysel dokunulmazlık için yarıştı. Bireysel dokunulmazlık oyununda yarışmacılardan ıspanak ile yaratıcı bir tabak hazırlamaları istendi. Yarışmacılar arasından en iyi tabakları Kaan, Beyza, Onur ve Kerem çıkardı. Ancak bireysel dokunulmazlığı kazanan isim Onur oldu.

ELEME POTASINDA ZÜBEYDE VE AKIN

Bireysel dokunulmazlığı kazanan Onur, eleme potasına Zübeyde'yi gönderdi. Zübeyde, haftanın beşinci eleme adayı olurken, günün sonunda takım dokunulmazlığını kaybeden Kırmızı Takım, altıncı eleme adayını belirlemek için oylama yaptı. Yapılan oylama sonucunda en çok oyu alan Akın, haftanın altıncı eleme adayı oldu.

SON VİDEO HABER

Eskişehir'de sosyal medyada ‘müstehcenliğe’ gözaltı

Haber Ara