Dolar

34,2979

Euro

36,9613

Altın

2.994,50

Bist

8.714,69

Oyuncu Tekin Temel kalp krizinden hayatını kaybetti

Tiyatro, sinema ve dizi oyuncusu Tekin Temel 56 yaşında kalp krizi geçirerek hayatını kaybetti. Temel'in cenazesi Refiye Soyak Camii'nde ikindi namazına müteakip kılınan cenaze namazının ardından toprağa verildi.

3 Saat Önce Güncellendi

2024-10-23 17:41:51

Tiyatro, sinema ve dizi oyuncusu Tekin Temel'in kalp krizi geçirerek hayatını kaybetti. Daha önce kalp krizinden kurtarıldığı ve kalbine stent takıldığı bilinen Temel, 56 yaşındaydı vefat etti. Ünlü oyuncu için Refiye Soyak Camii'nde ikindi namazına müteakip cenaze namazı kılındı.

ISTANBUL---OYUNCU-TEKIN-TEMEL-SON-YOLCUL_385998_106930

Cenazede taziyeleri oğlu Oğul Temel ve ağabeyi Tuna Temel kabul etti. Cenaze törenine Temel'in sanatçılarından Işıl Mete, Esma Hazal Kalaycı, aile ve aile yakınları katıldı. Cenazeye katılman az olması dikkatlerden kaçmadı. Temel'in cenazesi kılınan cenaze namazının ardından Ihlamurkuyu Mezarlığı'nda verildi.

'HEM ÇOK ÜZGÜNÜZ HEM ÇOK ŞAŞKINIZ'

Cenaze törenine katılan oyuncu Işıl Mete, "Hem çok kazandığınız hem çok şaşkınız hiç beklemediğimiz bir şey. Allah rahmet eylesin diye Nurlar içinde yatsın" dedi. Oyuncu Esma Hazal Kalaycı ise, "Çok ömrümüz hepimiz onu çok seviyorduk. Çok şey öğreniyorduk sette, Bir oyuncumuz çok keyifli bir dünyaydı, biz oyun sahnelerimiz vardı, sürekli keyif ve neşeli bir şekilde her şeyi paylaşıyorduk ve hala çok şaşırıyorduk. sabah alınan haberler" şeklinde konuştu.

DHA

Haber Ara