Dolar

34,2863

Euro

37,0253

Altın

3.028,14

Bist

8.908,47

Sadakatsiz 50. bölüm tek parça izle | Sadakatsiz son bölüm tek parça full HD

Sadakatsiz 50. bölüm tek parça izle | Sadakatsiz dizisinin son bölümü yayınlandı. Yeni bölüm için nefesler tutuldu. Haluk’un ölümü için suçlanan Asya'nın zor dönemi merak ediliyor. Peki ama Sadakatsiz son bölümde neler oldu? Sadakatsiz 50. bölüm linki ve bölüm özeti...

3 Yıl Önce Güncellendi

2022-02-24 12:38:46

Sadakatsiz 50. bölüm tek parça izle | Sadakatsiz son bölüm tek parça full HD

Sadakatsiz dizisinin son bölümü yayınlandı. Yeni bölüm için nefesler tutuldu. Haluk'un ölümü için suçlanan Asya'nın zor dönemi merak ediliyor. Peki ama Sadakatsiz son bölümde neler oldu? Sadakatsiz 50. bölüm linki ve bölüm özeti...

Sadakatsiz 50. bölüm tek parça izle

Sadakatsiz dizisinin son bölümü yayınlandı. Dizinin son bölümü olan 50. bölümü izlemek için linke tıklayın.

Aras'la birlikte İngiltere'de yaşama kararı alan Asya'yı kötü bir sürpriz bekliyor!

Haluk'un ölümünün ardından herkes tarafından suçlanan Asya ve Aras, zor bir dönemece girmiştir. Yaşananlardan Aras'ı sorumlu tutan Selçuk'un hamlesi, Nil ve Selçuk'un arasında soğuk rüzgarlar estirir. Volkan'ın evine yerleşen Derin'in Ali konusunda atacağı adım merak konusu olurken, yaşanan hangi beklenmedik gelişme Asya'yı yeni bir yol ayrımına getirir?

Sadakatsiz bitiyor mu?

Ali İl ve Yeliz Kuvancı'nın sonrasında diziden ayrılan üçüncü isim ise Burak Sergen oldu. Uyarlama dizinin finalinin nasıl biteceği ve senaryosunun ne denli deiştirileceği konuşulmaya başlandı.

Dizinin final yapıp yapmayacağına ilişkin resmi bir açıklama yapılmadı. Açıklamanın ardından detayları haberin içerisindeki güncel bilgilerden öğrenebilirsiniz.

Haber Ara