Dolar

34,2398

Euro

37,6309

Altın

2.920,13

Bist

9.109,34

The Midnight Club 2. sezon | Yeni sezon ne zaman çıkacak? Yeni bölüm başlayacak mı?

The Midnight Club 2. sezon | ABD merkezli online dizi ve film platformu Netflix'te 7 Ekim'de gösterime giren The Midnight Club dizisi henüz bir hafta geçmeden platformun en çok izlenen yapımlarından biri olmayı başardı. Konusu ve oyuncuların performansı ile dikkat çeken korku-gerilim dizisinin ilk sezonu 10 bölümden oluşuyor. 1. sezonu bir oturuşta bitirenler heyecanla The Midnight Club yeni (2.) sezon ne zaman çıkacak? The Midnight Club yeni bölüm başlayacak mı? sorusuna yanıt arıyor.

2 Yıl Önce Güncellendi

2022-10-14 11:29:12

The Midnight Club 2. sezon | Yeni sezon ne zaman çıkacak? Yeni bölüm başlayacak mı?

Orijinal içerikleri ile dijital yayıncılık alanında adından söz ettirmeyi başaran Netflix son olarak The Midnight Club adlı diziyi 7 Ekim'de izleyicilerin beğenisine sundu. Korku-gerilim tüürnde olan dizi Mike Flanagan serisidir. Dizi kısa sürede Netflix'in en sevilen yapımları arasına girmeyi başardı. 1. sezonu bitiren dizi tutkunları mearakla The Midnight Club 2. sezon ne zaman başlaaycak? sorusuna yanıt arıyor.

The Midnight Club 2. sezon ne zaman?

Midnight Club, Mike Flanagan ve Leah Fong tarafından yaratılan ve Flanagan'ın Trevor Macy ile birlikte yapımcı olarak görev yaptığı bir Amerikan korku-gizem-gerilim akışı televizyon dizisidir. Christopher Pike'ın 1994 tarihli aynı adlı romanının yanı sıra yazarın diğer 27 kitabının uyarlaması olan dizi, her gece yarısı bir araya gelerek uğursuz hikayeler anlatan sekiz bakımevi hastasının hayatını anlatıyor. Dizinin 2. sezon çekimlerine dair henüz yapımcılardan ve yayıncı kuruluştan bir açıklama gelmedi.

The Midnight Club yeni sezon olcak mı?

Netflix'te yayınlanan ve kısa süre içinde milyonlarca hesap üzerinden izlenen The Midnight Club adlı dizinin 2. sezonunun çıkıp çıkmayacağı konusunda henüz net bir açıklama gelmedi. Dizi daha yeni yayına girdi. Dizinin izleyiciler tarafından sindirilmesi ve geri dünüşler sonunda diziye devam edilip edilmeyeceğine karar verilecek.

Yeni bölüm başlayacak mı?

Midnight Club, 7 Ekim 2022'de Netflix'te gösterime girdi. Dizinin 1. sezonunu bitiren izleyiciler 2. sezonu merakla bekliyor. Midnight Club 2. sezonun hangi gün ve tarihte yayına gireceği önümüzde aylarda netlik kazanacak.

The Midnight Club konusu

Dizi, ölümcül hastalığı olan bir grup gencin hikâyesine odaklanıyor. 1990'lı yıllarda Brightcliffe isimli bir bakımevine yerleşen ölümcül hastalığa sahip gençler gündüzleri tedavi görüyor, geceleri ise “Gece Yarısı Kulübü'nde” bir araya geliyorlar. Burada toplanan gençler birbirlerine gizemli hikâyeler anlatıyor ve korkunç hayaletlerin peşine düşüyorlar. Daha sonra bu özel kulübün üyeleri kendi aralarında ilk ölenin diğerlerine öteki dünyadan bir işaret göndereceği ilginç bir anlaşmaya imza atıyor.

The Midnight Club, korku ve gerilim türlerinin başarılı yapımcısı Mike Flanagan tarafından yaratıldı - Flanagan, geçtiğimiz yıllarda The Haunting of Hill House (Tepedeki Ev) ve Midnight Mass (Gece Yarısı Ayini) gibi sevilen korku dizilerine imza atmıştı.

Beklenen açıklama geldi: Güç Yüzükleri 2. sezon ne zaman? Yeni sezon çıkış tarihi
Güç Yüzükleri bitti mi? 2. sezon ne zaman başlayacak? Yeni sezon çıkacak mı?
Güç Yüzükleri kaç bölüm? 8 bölüm mü, 10 bölüm mü? Güç Yüzükleri yeni (2) sezon ne zaman?

Haber Ara