Dolar

34,2375

Euro

36,9859

Altın

3.025,27

Bist

8.838,60

Azalan Dünya Nüfusuna Yapay Rahim Çiftliği’nden Çözüm

Bebek sahibi olmak isteyenler ve dünya nüfusunun giderek azalması, ABD merkezli EctoLife şirketi’ni harekete geçirdi. Şirket “yapay rahim çiftliği” projesini başlatarak, bebek sahibi olmak isteyenler farklı bir imkan sunacak.

2 Yıl Önce Güncellendi

2023-01-03 17:07:00

Azalan Dünya Nüfusuna Yapay Rahim Çiftliği’nden Çözüm

Amerikalı Şirket'ten Bebek Fabrikası

Amerikalı Ecolife şirketi yapay bebek fabrikası kurmaya hazırlanıyor. Yani şirket gerçek bebekleri fabrikada yetiştirmeyi amaçlıyor. Bebekleri annelerinin karnında değil de artık fabrikada yetiştirmeyi düşünüyorlar. Yayınladıkları videoda daha fazla ayrıntılar anlatımlar gerçekleştiriliyor.

Bebeğin Büyüme Sürecinde İmkanlar Tanınıyor

Bebeklerin kalıtsal genetik bozukluğunun düzeltilmesi, bebeğinin büyümesinin uygulama da izlenmesi, bebeğin büyümesinin timelapsini alarak sevdiklerinizle paylaşılabilmesi, bebek daha rahimdeyken yeni kelimeler öğretilebilmesi, uygulamadan bebeğin dinleyebileceği müziklerin seçilmesi, sanal gözlükle bebeğin rahimde nasıl olduğuna bakabilme ve hatta Wireless haptic süit ile bebeğin tekmelerini hissedebilme gibi birçok özelliği yapabilme olanağı sunuyor.

Şirket yapmak istedikleri şeyin çocuk sahibi olmayı daha kolay, ucuz ve erişilebilir kılmak olduğunu söylüyor. Bunun gerekçesi olarak da 2100 yılından sonra dünya nüfusunun hızla düşeceği düşüncesi mevcut.

SON VİDEO HABER

Kadir Mısıroğlu'nun Bahçeli'ye sitemi gündemde

Haber Ara