Dolar

34,0973

Euro

38,0933

Altın

2.874,79

Bist

9.900,25

Cenaze evinde aniden dirildi! Polis şoke oldu

ABD'nin Nebraska eyaletinde meydana gelen olay ağızları açık bıraktı. 74 yaşında olduğu belirtilen Constance Glantz'in kaldığı bakımevinde hayata gözlerini yumduğu belirtildi. Cenaze evine gönderilen adamın, bakımevi personelinin açıklamasının üzerinden yaklaşık 2 saat sonra nefes aldığı tespit edildi.

4 Ay Önce Güncellendi

2024-06-04 20:10:06

Cenaze evinde aniden dirildi! Polis şoke oldu

ABD basınında geniş yankı uyandıran olayın detayları duyanları şoke etti.

Bakımevi personeli tarafından 74 yaşında olduğu ifade edilen Constance Glantz'ın ölümü Nebraska'nın Lancaster ilçesindeki şerif baş yardımcısı Ben Houchin'e bildirildi. Çalışanlar, Glantz'in ölümünde şüpheli bir durum olmadığını ve beklenen bir sonuç olduğunu aktardı. Houchin ise doktorun ölüm belgesini imzalamaya hazır olduğu belirtildikten sonra adli tabip soruşturmasına gerek olmadığını söyledi.

GPN41-PWwAADlua

YAŞLI ADAM CENAZE EVİNDE NEFES ALINCA...

1011 Now'da yer alan habere göre; Constance Glantz huzurevi personelinin bu açıklamasından yaklaşık 2 saat sonra araçla cenaze evine götürüldü. Cenaze evi çalışanı yaşlı adamın nefes aldığını fark etti.

gUSF6ucf

HASTANEYE KALDIRILAN YAŞLI ADAM HAYATTA!

Pazartesi günü saat 11:45 sıralarında gelen ihbar herkesi şaşırttı. Polis ve acil servis ekibi olay yerine sevk edildi. Houchin yaşlı adamın durumuna dair yaptığı açıklamada "Constance, yerel bir hastaneye kaldırıldı ve hayatta" ifadesini kullandı.

w0Z7v4Xl

Bu işi 31 yıldır yaptığını belirten polis şefi Houchin böyle bir olayla daha önce karşılaşmadığını vurgulayıp şu açıklamayı yaptı:

"Şu aşamada bakımevinin herhangi bir suç kastına rastlayamadık ancak soruşturma devam ediyor"

Kaynak: CNNTürk

SON VİDEO HABER

Jandarma ve Emniyet için alınan yeni araçlar tanıtıldı

Haber Ara