Dolar

34,2358

Euro

37,5319

Altın

2.882,09

Bist

8.934,87

Elon Musk'ın korkutucu tahmini

Elon Musk, ABD'li milyarderlerin Jeffrey Epstein ile bağlantılı isimlerin açıklanmasına yol açabileceği için Trump'ın kazanmasından korktuklarını öne sürdü.

3 Saat Önce Güncellendi

2024-10-09 13:01:12

Elon Musk'ın korkutucu tahmini

Dünyanın en zengin ismi Elon Musk, bazı ABD'li milyarderlerin Donald Trump'ın başkanlık seçimlerini kazanması durumunda Jeffrey Epstein ile bağlantılı isimlerin açıklanabileceğinden endişe duyduğunu belirtti. Musk, eğer Trump bu seçimi kazanamazsa, bu durumun “son seçim” olacağını ifade etti.

MİLYARDERLERİN ENDİŞELERİ
Musk, Bill Gates ve Reid Hoffman gibi önde gelen milyarderlerin, Jeffrey Epstein ile ilişkilerin ortaya çıkma ihtimali nedeniyle Trump'ın kazanmasından korktuğunu iddia etti. Kamala Harris'in desteklenmesinin ardındaki nedenlerin bu korkuyla bağlantılı olduğunu vurguladı.

KAMALA HARRIS'İN DESTEKÇİLERİ
Musk, "Bence Kamala'nın bu kadar çok destek almasının bir nedeni de Trump'ın kazanması halinde Epstein'in müşteri listesinin kamuoyuna açıklanacak olması." dedi. Gates ve Hoffman'ın Epstein'ın müşteri listesinin yayınlanmasından korktuğunu belirtmesi, durumu daha da çarpıcı hale getiriyor.

EĞER TRUMP KAYBEDERSE...
Musk, Trump'ın seçimleri kaybetmesi halinde hapse atılabileceğini öne sürdü. “Eğer Trump kaybederse bittim demektir” diyen Musk, bu seçimin sonuçlarının yalnızca Trump için değil, tüm ABD için kritik öneme sahip olduğunu vurguladı.

GÖÇMEN SORUNU VE SEÇİMİN GELECEĞİ
ABD Başkanı Joe Biden yönetimi altında milyonlarca göçmene vatandaşlık verilmesinin, gelecekteki seçimlerde kalıcı değişimlere yol açacağından endişe duyduğunu aktardı. “Her kararsız eyalete yüz binlerce insan koyarsanız, bir sonraki seçimde burası tek partili bir ülke olacak,” dedi.

JEFFREY EPSTEIN OLAYI
Cinsel istismar suçlamalarıyla yargılanan Jeffrey Epstein, 2019'da hapishanede ölü bulundu. Ölüme dair şüpheler hala devam ediyor. Epstein'ın arkadaşları arasında ünlü isimlerin yer alması, olayın ciddiyetini artırıyor.

Diddy'nin Gözaltı Süreci

"Diddy" lakaplı Amerikalı yapımcı ve rapçi Sean Combs, "seks ticareti, zorla çalıştırma, adam kaçırma, alıkoyma, kundaklama, uyuşturucu bulundurma, rüşvet ve adaleti engelleme" suçlamalarıyla 16 Eylül 2024'te gözaltına alınmıştı.

ABD'de 120 kişinin, Combs tarafından cinsel saldırı ve istismara uğradıkları gerekçesiyle davacı olacağı bildirilmişti.

Haber Ara