Dolar

33,9993

Euro

38,0596

Altın

2.829,49

Bist

9.975,61

Eşini uyuşturup onlarca erkeğe tecavüz ettirdi: Pelicot'un mahkeme itirafı

Fransa'da Dominique Pelicot, eşini uyuşturup onlarca erkeğin cinsel istismarına uğrattığını kabul etti. Pelicot, suçlarını itiraf ederek af diledi. Gisele Pelicot ise yaşananları kabullenmekte zorluk çekti.

10 Saat Önce Güncellendi

2024-09-19 12:16:34

Eşini uyuşturup onlarca erkeğe tecavüz ettirdi: Pelicot'un mahkeme itirafı

Fransa'da, eşini uyuşturarak yıllarca çok sayıda erkeğin cinsel istismarına uğrattığı iddia edilen baş sanık Dominique Pelicot, mahkemede suçları kabul etti. Avignon'da devam eden davada Pelicot, suçlarını itiraf etti ve diğer sanıklar gibi kendisini de bir cinsel istismarcı olarak tanımladı.

SUÇLARINI KABUL ETTİ
Dominique Pelicot, mahkemede yaptığı açıklamada, "Herkes Gisele Pelicot'un bilinçsiz olduğunu biliyordu, aksini söyleyemezler," dedi. Pelicot, çocukluğunda da istismara uğradığını belirterek, "Yaptığım için pişmanım, affedilemez olsa da af diliyorum," ifadesini kullandı.

GISELE PELICOT'UN TEPKİSİ
Gisele Pelicot, eski eşinin sözlerini duymanın kendisi için çok zor olduğunu belirterek, "Bay Pelicot'un istismar yapacağını bir an bile aklıma getirmedim," dedi. Gisele Pelicot, 50 yıl süren evliliğinde yaşanan bu travmanın etkilerini hala hissediyor.

DAVA GÜNDEMDE YER ALDI
Avignon'da görülen dava, 72 yaşındaki Gisele Pelicot'un uyuşturularak onlarca erkek tarafından tecavüze uğradığı iddialarını kapsıyor. Dava, Fransa'da büyük tepkilere yol açtı ve Gisele Pelicot, duruşmalarda kimliğinin gizli tutulması hakkından vazgeçti.

SON VİDEO HABER

İsrail askerleri Filistinlinin cenazesini tekmeleyerek çatıdan attı

Haber Ara