Dolar

34,0973

Euro

38,0933

Altın

2.874,79

Bist

9.900,25

Filistinli çocuğun oyun oynarken kendini astığı ortaya çıktı

İsrail tarafından işgal altındaki Batı Şeria'da Ramallah şehrinin el-Tireh mahallesinde bayrak direğine asılı 10 yaşında bir çocuk bulundu. Çocuğun oyun oynarken yanlışlıkla kendini astığı tespit edildi.

2 Saat Önce Güncellendi

2024-09-21 09:46:03

İşgal altındaki Batı Şeria'nın Ramallah kentine bağlı El-Tire semtinde dün sabah 10 yaşında bir çocuk bayrak direğine asılı halde bulundu.

Sosyal medyada intihar ettiğine ilişkin video ve fotoğrafları paylaşılan çocuğun, ailesi tarafından evinin yakınında bulunması üzerine Filistin güvenlik güçleri olayla ilgili soruşturma başlattı.

Filistin polisi sözcüsü Albay Luay Erzikat, Ramallah'ta asılı halde bulunan çocuğun trajik ölümüyle ilgili olarak kolluk kuvvetleri ve güvenlik güçlerinin soruşturma başlattığını doğruladı.

OYUN OYNARKEN KENDİNİ ASTI

Daha sonra polis tarafından yapılan açıklamada, bölgedeki güvenlik kamerası görüntülerinin incelenmesi sonucunda çocuğun oyun oynarken yanlışlıkla kendini astığı tespit edildi.

Filistin polisi, ebeveynleri uyanık olmaları ve çocuklarını, zararsız gibi görünen ancak hayatları için ciddi tehdit oluşturabilecek bazı oyun ve davranışların tehlikeleri konusunda uyarmaları konusunda uyardı.

Haber Ara