Dolar

34,0420

Euro

37,6311

Altın

2.734,04

Bist

9.791,27

Gazzeli çocuk: 'Yahudilerin bizi rahat bırakmasını istiyoruz'

İsrail'in 300 günü aşan bombalı saldırıları altında resmi rakamlara göre 40 bine yakın şehit verilen Gazze'de yaşayan bir çocuğun feryadı yürekleri dağladı.

1 Ay Önce Güncellendi

2024-08-03 18:07:02

Gazze'de yaşadıklarını anlatmaya çalışırken gözyaşları döken Filistinli çocuk, "Çocukluğumu yaşamadım. Ölüp dinlenmek istiyorum artık. Her gün düşünmekten bıktım" diye konuştu.

İSRAİL'İN İHA SALDIRISINDA 4 FİLİSTİNLİ ÖLDÜRÜLDÜ

Öte yandan Filistin haber ajansı WAFA'ya göre, İsrail ordusunun insansız hava aracıyla (İHA) Tulkerim kentinde açık alandaki Filistinlilere düzenlediği saldırıda 4 Filistinli daha şehit oldu.

İsrail ordusunun X hesabından yapılan yazılı açıklamada da Tulkerim'de düzenlenen İHA saldırısında 4 Filistinlinin öldürüldüğü aktarıldı.

İSRAİL'İN SALDIRISINDA YANARAK ŞEHİT OLDULAR

Bu arada günün erken saatlerinde İsrail askerlerinin, işgal altındaki Batı Şeria'nın Tulkerim kentinde bir otomobile düzenlediği hava saldırısında 5 Filistinlinin vefat ettiği bildirilmişti.

Filistin haber ajansı WAFA'ya göre, İsrail ordusu insansız hava aracıyla (İHA) Tulkerim'in kuzeyindeki Attil ve Zeyta kasabalarını birbirine bağlayan yolda bir otomobile hava saldırısı düzenlemişti.

İki roketin isabet ettiği araç alev alırken içindekiler yanarak yaşamını yitirmişti.

Haber Ara