Dolar

34,2710

Euro

37,6365

Altın

2.880,65

Bist

9.044,89

Hizbullah: İlk kim bağırırsa o kaybeder

İran destekli şii örgüt Hizbullah Genel Sekreter Yardımcısı Naim Kasım, İsrail'in güney Lübnan'daki kara harekatına değinerek 'İlk bağıran kaybeder, ilk biz değil onlar bağıracak' dedi.

3 Saat Önce Güncellendi

2024-10-08 18:06:32

Hizbullah: İlk kim bağırırsa o kaybeder

Hizbullah Genel Sekreter yardımcısı Naim Kasım, bugün basın açıklaması düzenledi. İsrail'in kara harekatına değinen Kasım, örgütün 'siyonist düşmanla çatışmak istediğini' dile getirdi.

171422477

Kasım şu ifadeleri kullandı:

"Bu savaşta ilk kim bağırırsa, o kaybeder. İlk biz bağırmayacağız, düşmanı bağırttıracağız" diyerek İsrail ordusuna meydan okudu. Kasım, "İsrail, hedeflerine ulaşamayacak."

"Emin olabilirsiniz ki, örgütün komuta, kontrol ve yönetimi örgütün ihtiyaçlarına göre tam şekillenmiştir ve bize vurulan acılı darbeleri bu şekilde aşacağız."

'DÜŞMANLA ÇATIŞMAK İSTİYORUZ'

İsrail'in ilerleme kaydedemediğini iddia eden Kasım, "düşman, her şeye kadir olduğunu iddia ediyordu, fakat böyle olmadığını gördük. 7 gündür süren kara taarruzu boyunca düşman, ilerleme kaydedemedi. İsrail ordusu, başarısızlığı sonucu dumura uğradıDüşmanla çatışmak istiyoruz. Onların kazanacağı birkaç metrenin bir değeri yok. Ya cephede ya da geride onlarla çatışacağız." diye konuştu.

SON VİDEO HABER

Sazlıkta parçalanmış ceset bulundu

Haber Ara