Dolar

34,1811

Euro

37,8389

Altın

2.907,15

Bist

9.070,24

Husilerden İsrail'e şok saldırı: Yafa'da hayati hedef vuruldu!

Husiler, Tel Aviv yakınlarındaki Yafa'da insansız hava araçlarıyla 'hayati bir hedefi' vurdu. İsrail'in saldırıya yanıt vermekte yetersiz kaldığı belirtilirken, Gazze'ye yönelik saldırılar durmazsa operasyonlar devam edecek.

3 Saat Önce Güncellendi

2024-10-03 09:54:06

Husilerden İsrail'e şok saldırı: Yafa'da hayati hedef vuruldu!

Yemen'deki Husi hareketi, İsrail'in başkenti Tel Aviv yakınlarındaki Yafa şehrinde insansız hava araçlarıyla "hayati bir hedefi" vurduğunu açıkladı. Saldırı, İsrail tarafından engellenemeden hedefine ulaştı. Husiler, Gazze ve Lübnan'a yönelik saldırılar durana kadar operasyonlarına devam edeceklerini belirtti.

HUSİLERDEN YAFADA 'HAYATİ HEDEF' VURULDU

Husilerin Askeri Sözcüsü Yahya es-Seri, yayımladığı video mesajında, İHA'larla düzenlenen saldırıda Yafa kentindeki "hayati bir hedefin" vurulduğunu belirtti. Seri, saldırının amacına ulaştığını ve İsrail'in saldırıyı engelleyemediğini ifade etti. İsrail'in konuya ilişkin henüz bir açıklama yapmadığı öğrenildi.

SEYİR FÜZELERİ İLE İSRAİL'DEKİ ASKERİ MEVZİLER HEDEF ALINDI

Husiler, önceki gün de 3 seyir füzesi ateşleyerek işgal altındaki Filistin topraklarında bulunan İsrail askeri mevzilerini vurduğunu açıklamıştı. Yahya Seri, Kudüs 5 tipi füzelerin başarıyla hedeflerine ulaştığını kaydederken, İsrail'in saldırı sonrası tahribatı gizlediğini öne sürdü.

HUSİLERDEN İSRAİL'E KARŞI OPERASYON TEHDİDİ

Yahya Seri, İsrail'e karşı askeri operasyonları genişletmeye hazır olduklarını ifade ederken, Gazze ve Lübnan'a yönelik saldırılar durana dek operasyonların devam edeceğini vurguladı. ABD ve İngiltere'nin İsrail'i desteklemesini eleştirerek bu ülkelerin çıkarlarını tehlikeye attıklarını belirtti. Seri, Filistin ve Lübnan halklarının zaferi için ortak operasyonlara da hazır olduklarını duyurdu.

SON VİDEO HABER

CHP'li üç isme ağır eleştiriler

Haber Ara