Dolar

34,0973

Euro

38,0933

Altın

2.874,79

Bist

9.900,25

Nasrallah'ın boş tehditleri artık kimseyi korkutmuyor

Melih Altınok, Nasrallah’ın İsrail'e yönelik tehditlerini 'boş sözler' olarak nitelendirdi. Hizbullah’ın İsrail karşısında yetersiz olduğunu savunan Altınok, bu tehditlerin sadece propaganda amaçlı olduğunu belirtti.

3 Saat Önce Güncellendi

2024-09-22 13:45:26

Nasrallah'ın boş tehditleri artık kimseyi korkutmuyor

Sabah yazarı Melih Altınok, Hizbullah Lideri Nasrallah'ın İsrail'e yönelik tehditlerini sert bir şekilde eleştirdi. Altınok, bu tehditlerin sadece propaganda amaçlı olduğunu ve Hizbullah'ın İsrail karşısında yetersiz kaldığını savundu.

"BOŞ TEHDİTLERLE BİR YERE VARAMAZSINIZ"

Altınok, Nasrallah'ın İsrail'e karşı somut adımlar atmadığını belirterek, "Nasrallah, sadece sözde tehditler savuruyor," dedi. Özellikle, Nasrallah'ın militanlarına dağıttığı cihazların güvenilirliğini sorgulayan Altınok, bu durumun Hizbullah'ın zayıflığını gösterdiğini ifade etti.

"MOSSAD PARAVAN ŞİRKETLERİNE DİKKAT"

Altınok, Nasrallah'ın militanlarına verdiği iletişim cihazlarının Mossad tarafından kontrol edilen bir şirketten alındığını iddia ederek şu ifadeleri kullandı: "Güvendiğiniz Macar firmasının internetteki fotoğrafı bile tek başına 'Mossad'ın paravan şirketiyiz' diye bas bas bağırıyor."

Haber Ara