Dolar

34,2242

Euro

37,9376

Altın

2.921,95

Bist

9.238,59

Servis yangını: 22 çocuk ve 3 öğretmen hayatını kaybetti!

Tayland'da anaokulu öğrencilerini taşıyan servis otobüsünde çıkan yangın, 22 çocuğun ve 3 öğretmenin ölümüne yol açtı. Sürücünün kayıplara karıştığı belirtiliyor.

3 Saat Önce Güncellendi

2024-10-02 08:12:31

Servis yangını: 22 çocuk ve 3 öğretmen hayatını kaybetti!

Tayland'ın Pathum Thani eyaletinde, anaokulu öğrencilerini taşıyan iki katlı okul servisi alev aldı. 4 ve 5 yaşlarındaki 44 çocuktan 22'si ile 3 öğretmen yangında can verdi. Olay sonrası sürücünün kayıplara karıştığı bildirildi.

CAN PAZARI YAŞANDI: KAPILAR AÇILMADI!
Lam Luk Ka bölgesinde, okul gezisine giden öğrencileri taşıyan servis otobüsü, ön lastiği patladıktan sonra beton bariyere çarpıp alev aldı. İçerideki öğretmenler, öğrencileri kurtarmak için kapıları açmaya çalıştı ancak kapılar bir süre açılmadı. Yangın sırasında çok sayıda öğrenci dumandan etkilendi ve zehirlendi.

ŞOFÖR KAÇTI: POLİS OPERASYONU BAŞLATILDI
Yangından kurtulan öğrenciler ve 3 öğretmen, olay yerinde ilk yardımın ardından hastanelere kaldırıldı. Olayın ardından servis şoförünün alev alan araçtan çıkarak kayıplara karıştığı belirtildi. Tayland polisi, 48 yaşındaki şoförü bulmak için geniş çaplı bir operasyon başlattı.

TAYLAND BAŞBAKANI'NDAN BAŞSAĞLIĞI
Tayland Başbakanı Paetongtarn Shinawatra, faciada hayatını kaybedenlerin ailelerine tazminat ödeneceğini belirtti. Başbakan, mağdurlara başsağlığı dileyerek devletin konuyla ilgili tüm gereği yapacağını ifade etti.

Haber Ara