Dolar

34,0973

Euro

38,0933

Altın

2.874,79

Bist

9.900,25

Sylvester Stallone, New York’ta Saray Satın Aldı!

Sylvester Stallone, kızları ve karısı için New York’ta 24.9 milyon dolara malikane aldı. Efsanevi yıldız, görüntülü konuşma ile satın aldığı evi gelecek yaz taşınmayı planlıyor!

5 Saat Önce Güncellendi

2024-09-21 10:46:45

Sylvester Stallone, New York’ta Saray Satın Aldı!

Rocky ve Rambo filmlerinin efsanevi yıldızı Sylvester Stallone (74), üç kızı ve karısı için New York'ta 24.9 milyon dolara malikane satın aldı. Sekiz yatak odalı, dokuz banyolu bu lüks konut, 1.1 dönüm arazi üzerine kurulu. Stallone, malikaneyi yalnızca görüntülü konuşma üzerinden yapılan bir tur ile satın aldı ve henüz bizzat görmedi. Üç katlı bu "saray yavrusu" malikaneye gelecek yaz taşınmaları planlanıyor. Stallone, Los Angeles'taki malikanesini ise 58 milyon dolara şarkıcı Adele'ye satmıştı.

YENİ MALİKANE DETAYLARI

Malikane, sekiz yatak odası ve dokuz banyo ile geniş bir aile için tasarlandı. 1.1 dönüm arazi üzerine kurulu bu konut, şehir yaşamının merkezinde lüks bir yaşam alanı sunuyor.

GÖRÜNTÜLÜ TURLA SATIN ALDI

Stallone, malikaneyi bizzat görmeden, görüntülü konuşma üzerinden bir tur ile satın almayı tercih etti. Bu durum, ünlü yıldızın yeni yaşamına hızlı bir başlangıç yapacağını gösteriyor.

GELECEK YAZ TAŞINACAKLAR

Aile, gelecek yaz bu yeni eve taşınmayı planlıyor. Stallone'un, kızı ve karısıyla birlikte bu lüks yaşam alanında yeni anılar biriktirmesi bekleniyor.

SON VİDEO HABER

Tuvaletin gizli bölmesinde yakalandı

Haber Ara