Dolar

42,8065

Euro

50,2004

Altın

5.942,25

Bist

11.335,05

Yunanistan o briliğin yerini değiştirdi

Yunanistan'da Türkiye'de yakalanıp tutuklanan 2 askerin bağlı bulunduğu mekanize birlik komutanı ile tümen komutanı sınır bölgesinden alınarak başka bölgelere tayin edildi.

8 Yıl Önce Güncellendi

2018-03-10 10:31:17

Yunanistan o briliğin yerini değiştirdi

Yunanistan Savunma Bakanlığı'ndan basına sızdırılan haberlere göre, 2 tutuklu Yunan askerinin bağlı olduğu mekanize birlik komutanı ile tümen komutanı sınır bölgesinden alınarak başka bölgelere tayin edildi.

NTV'nin haberine göre 2 askerin Türk tarafına nasıl ve hangi şartlar altında geçtikleri ile ilgili Yunan silahlı kuvvetlerinin başlattığı araştırma ve soruşturmalardan sonra üst rütbeli iki komutanın görev yerlerinin değiştirilmesi dikkat çekti.

SORUMLU KOMUTANLAR MIYDI?

Yunan Savunma Bakanlığı iki komutanın tayininin “önceden planlandığını” belirtse de Yunan basını ve siyasi çevreler, komutanların iki Yunan askerinin yakalanmasından sorumlu olabileceklerinden söz ediyor.

 

Yorum Yap

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Haber Ara