2023 AUGİS (AÖF) gözetmen sınav görevli ücreti | Salon başkanı AÖF görevli ücreti ne kadar?

2023 AUGİS (AÖF) gözetmen sınav görevli ücreti | Ülkemizde öğrenci sayısı bakımından en kalabalık fakültelerden olan Anadolu Üniversitesi Açıköğretim Fakültesi sınavlarında yüz binlerce kişi ter döküyor. Bu sınavlarda kamu personelleri ve öğretmenler de sınav görevlisi olarak yer alıyor. AÖF sınavarında görev alanlar '2023 AUGİS Gözetmen-Salon başkanı 2023 sınav görevi ücreti ne kadar? Salon başkanı AÖF görevli ücreti ne kadar?' sorusuna arama motorlarından yanıt bulmaya çalışıyor. İşte 2023 AUGİS sınav görevli ücretleri...

2023-01-07 12:47:18

Anasolu Üniversitesi Açıköğretim Fakültesi'nde kaıtlı yüz binlerce öğrenci yılın belli dönemlerinde vize, final, bütünleme ve yaz okulu sınavlarına giriyor. Ülkemizde merkezi olarak yapılan en kalabalık sınavlardan olan AÖF sınavlarında öğretmenler de AUGİS sistemi üzerinden sınav görevi isteyebiliyor. 2022 yılında öğretmen maaşlarına gelen zammın ardından sınav görevli ücretlerine de zam yapıldı. ÖSYM, MEB ve AÖF (AUGİS) sınav görevli ücretleri de 2023 yılında zamlandı. 2023 AUGİS (AÖF) gözetmen sınav görevli ücreti ne kadar oldu? Salon başkanı AÖF görevli ücreti ne kadar? soruları ise şu sıralar pek çok kişi tarafından sorulmaya başlandı.

2023 AUGİS (AÖF) gözetmen sınav görevli ücreti

Daha önce AÖF sınavlarında gözetmen olarak yer alan sınav görevlilerine oturum başı 170 TL civarında bir ücret veriliyordu. Bu ücrete 2023 yılında zam yapıldı. Buna göre yüzde 30 oranında artan AUGİS gözetmen sınav görevli ücreti 220 TL seviyesine çıktı. AÖF sınavlarında hafta sonu 4 oturumda gözetmen olarak görev alanlar 880 TL ücret alır. İki oturum gözetmen olanlar ise 440 TL sınav görevli ücreti alır.

2023 AÖF Salon başkanı sınav görevli ücreti ne kadar?

AÖF sınavlarında 2022 yılında salon başkanı olarak görev yapanlara 200 TL civarı ücret ödemesi yapılıyordu. Yeni zamla birlikte bu ücretin 260 TL'ye çıkması bekleniyor. AÖF sınavlarında 4 oturumda da salon başkanı olarak görev yapan bir personele toplamda 1040 TL ücret ödenir.

2023 AUGİS sınav görevli ücretleri

Salon Başkanı: 260 tl (Tahmini)

Gözetmen: 220 tl (Tahmini)

Yardımcı Engelli Gözetmen: 270 tl (Tahmini)

AUGİS nedir?

Açıköğretim Fakültesi sınavlarında görev almak isteyen kamu personelleri tarafından kullanılan bir sınav görev isteme sistemidir. Sınavda grev almak isteyenler AUGİS üzerinden giriş yaparak başvuruda bulunabiliyor.

Okulda zorbalık: Çocukları korumak için ailelere öneriler!

2024 KYK burs başvuruları için e-Devlet ne zaman açılacak?

2024 KPSS Ortaöğretim sonuçları ne zaman açıklanacak? İşte o tarih!

Bakan Tekin: Sınavları kaldırmıyoruz

Üniversiteliler bu burs fırsatlarını kaçırmasın!

YDS 2 başvuru tarihleri açıklandı: Ne zaman?