Dolar

34,1112

Euro

38,0844

Altın

2.874,31

Bist

9.900,25

2023 Doğa Koleji bursluluk sınavı saat kaçta? Sonuçlar ne zaman açıklanacak?

2022-2023 eğitim öğretim yılının ilk yarısı geride kalırken pek çok özel okul ve kolej bursluluk sınav takvimlerini açıkladı. Modern eğitimi ile dikkatleri üzerine çeken Doğa Koleji de bursluluk sınavlarını 14-15 Ocak tarihlerinde yapacak. Peki 2023 Doğa Koleji bursluluk sınavı saat kaçta? Doğa koleji bursluluk sınavı sonuçlar ne zaman açıklanacak? İlkokulların 4. sınıf öğrencilerinin, ortaokulların 5, 6,7 ve 8. sınıf, liselerin ise hazırlık, 9, 10 ve 11. sınıf öğrencilerinin katılabileceği Doğa Koleji bursluluk sınavlarına ilgi oldukça büyük.

2 Yıl Önce Güncellendi

2023-01-12 14:47:50

2023 Doğa Koleji bursluluk sınavı saat kaçta? Sonuçlar ne zaman açıklanacak?

Kaliteli eğitimi, modern kampisleri ile çocukların geleceğini düşünenlerin tercih ettiği Doğa Koleji her sene olduğu gibi bu sene de bursluluk sınavı yapacak. Doğa Koleji bursluluk sınav tarihleri ilan edildi. İnternet üzerinden kayıtlarını yapan adaylar sınava alınacak. 2022-2023 bursluluk sınavına öğrencilerin ve velilerin ilgisi oldukça fazla. Sınava kayıtlarını yaptıranlar 2023 Doğa Koleji bursluluk sınavı saat kaçta? Sonuçlar ne zaman açıklanacak? sorularına yanıt aramaya başladı.

2023 Doğa Koleji bursluluk sınavı ne zaman?

Doğa Koleji 2023 yılında bursluluk sınavı yapmaya devame diyor. Sınavlarda başarılı olan öğrenciler çeşitli oranlarda değişen bursları kazanarak Doğa Koleji'ne kayıt yapmaya hak kazanacak. Çocuklarının iyi bir eğitim almasını isteyen aileler Doğa Koleji bursluluk sınavına başvurularını yaptı. Sınav 14 Ocak Cumartesi ve 15 Ocak pazar günleri arasında yapılacak. 4., 5., 6. ve 7. sınıfların sınavları 14 Ocak'ta yapılacak. 8., 9., 10. ve 11. sınıflar için sınav tarihi ise 15 Ocak Pazar günü olacak.

2023 Doğa Koleji bursluluk sınavı saat kaçta Sonuçlar ne zaman açıklanacak (1)

2023 Doğa Koleji bursluluk sınavı saat kaçta başlaacak?

Sınavların başlama saatleri de sınıflara göre değişiyor.

2023 Doğa Koleji bursluluk sınavı saat kaçta Sonuçlar ne zaman açıklanacak (2)

2023 Doğa Koleji bursluluk sınavı sonuçları ne zaman açıklanacak?

2023 yılında yapılan Doğa Koleji bursluluk sınavının sonuçları yaklaşık olarak 10 gün sonra ilan edilecek. Sonuçlarda başlarılı olan öğrenciler burs almaya hak kazanacak. Sınav komisyon tarafından değerlendirilip sonuçları öğrencilere duyurulacaktır.

2023 Doğa Koleji bursluluk sınavı saat kaçta Sonuçlar ne zaman açıklanacak (3)

Doğa Koleji bursluluk sınavına kimler katılabilir?

2022-2023 eğitim-öğretim yılında, Türkiye genelinde bulunan resmi/özel ilkokulların 4. Sınıf; ortaokulların 5, 6,7 ve 8. sınıfı; liselerin Hazırlık, 9, 10 ve 11. sınıflarına devam eden öğrenciler katılabilirler.

Burs alma koşulları

Bir üst sınıfa çeşitli nedenlerden ötürü geçemeyen öğrencinin bursu devam etmez.

Burs sadece sınava girilen kampüs için geçerlidir.

Burslar, öğrencinin başarısına ve ilgili kampüs için belirlenen burslu öğrenci kontenjanına göre düzenlenir. Eşit puan alan öğrenciler olursa yaşı küçük olana bursluluk önceliği verilir.

Doğa Koleji, öğrencinin kazandığı burs oranında genel müdürlük kararıyla artış yapabilir.

Bursluluk sınavlarının, reklam ve ilanlarında öğrenci resimleri ve isimleri ile öğrenci başarı durum bilgileri kullanılmayacaktır.

Burslu öğrenim görmede, eğitim sırasında, öncesinde ya da sonrasında: öğrenci ya da velisine, herhangi bir maddi yükümlülük getirmez.

Burs verme şartlarında; öğrenci/kursiyer veyahut velisini mali taahhüde sokacak hükümler bulunmamaktadır.

Bursluluk Sınavı uygulama esnasında Müdürlüğünüze sunulan Bursluluk şartnamesinde bir değişiklik yapılmayacaktır.

Doğa Koleji hakkında

Eğitimde fark yaratan içerikleriyle 2002'den bu yana Türkiye'de eğitime yön vererek sektöründe lider kurum olmayı başaran Doğa Koleji, 20 yaşında. Türkiye'nin en köklü ve yenilikçi vakıf üniversitelerinden İstanbul Bilgi Üniversitesini de bünyesinde barındıran Can Eğitim Grubu çatısı altında marka yolculuğuna devam eden Doğa Koleji, 20 yılda Türk eğitimine sayısız başarı, ödül ve fark dersleri kazandırdı. Doğa Koleji bugün yaşam boyu eğitim felsefesiyle öğrencilerine okul öncesinden üniversiteye kadar hayatlarında başarıyı yakalayacakları donanımı sunuyor.

Doğa Koleji, öğrencilerine temel eşitlik ilkesiyle Türkiye'nin dört bir yanında dünya standartlarında eğitim veriyor, eğitimde başarı ve kalite hedeflerini daima ileriye taşıyarak ülkemize, Cumhuriyetimize ve insanlığa değer katan nesiller yetiştiriyor.

2023 Bahçeşehir Koleji okula kabul bursluluk sınavı ne zaman saat kaçta başlayacak? (Orta okul-Lise)
SON VİDEO HABER

'Gazze Kasabı'nı ekranda gören kadın, televizyonu imha etti!

Haber Ara