Dolar

34,0973

Euro

38,0933

Altın

2.874,79

Bist

9.900,25

Üniversitelerden Büyük Öğretim Üyesi Alımı: Başvuru Şartları ve Kadro Detayları

Niğde Ömer Halisdemir, Ege ve Dokuz Eylül Üniversitesi toplam 147 öğretim üyesi alımı yapacak. Başvuru tarihleri, şartları ve kadro unvanları açıklandı. Başvurular online ve şahsen yapılacak.

1 Ay Önce Güncellendi

2024-08-21 11:19:28

Üniversitelerden Büyük Öğretim Üyesi Alımı: Başvuru Şartları ve Kadro Detayları

Niğde Ömer Halisdemir, Ege ve Dokuz Eylül Üniversitesi, 147 öğretim üyesi alımı için ilan yayımladı. Bu kapsamda, Niğde Ömer Halisdemir Üniversitesi 86, Ege Üniversitesi 1, Dokuz Eylül Üniversitesi ise 60 öğretim üyesi alımı gerçekleştirecek. İlgili üniversiteler başvuruları kabul etmeye başladı.

Ege Üniversitesi Profesör Alımı: Başvuru Detayları

Ege Üniversitesi, Hukuk Fakültesi'nde görev almak üzere bir profesör alımı yapacak. Başvurular, 21 Ağustos - 9 Eylül 2024 tarihleri arasında elektronik ortamda kabul edilecek. Adaylar, gerekli belgeleri https://apas.ege.edu.tr adresine yükleyerek başvurularını tamamlayabilecekler.

Dokuz Eylül Üniversitesi 60 Öğretim Üyesi Alacak: Başvuru Tarihleri

Dokuz Eylül Üniversitesi, farklı fakülteler için 60 öğretim üyesi alımı yapacak. Başvurular 21 Ağustos - 5 Eylül 2024 tarihleri arasında https://deabs.deu.edu.tr üzerinden yapılacak. Adayların, gerekli belgeleri sisteme yüklemesi ve başvurularını tamamlaması gerekmektedir.

Niğde Ömer Halisdemir Üniversitesi 86 Öğretim Üyesi Alacak

Niğde Ömer Halisdemir Üniversitesi, 86 öğretim üyesi için kadro açtı. Başvurular 21 Ağustos - 5 Eylül 2024 tarihleri arasında Personel Daire Başkanlığı'na şahsen veya posta yoluyla yapılacak. Belirtilen tarihten sonra yapılan başvurular kabul edilmeyecek.

Başvuru Şartları ve Detayları: Belgelerinizi Eksiksiz Hazırlayın

Üniversitelerin öğretim üyesi alımlarına başvuracak adayların, başvurularını eksiksiz bir şekilde tamamlamaları için dikkat etmeleri gereken belgeler arasında kimlik belgesi, son altı ay içinde çekilmiş fotoğraf, mezuniyet belgeleri ve doçentlik belgesi yer alıyor. Adaylar, başvurularını belirtilen tarihlerde ve şekillerde yapmalıdır.

SON VİDEO HABER

'Gazze Kasabı'nı ekranda gören kadın, televizyonu imha etti!

Haber Ara