Dolar

34,0001

Euro

37,8822

Altın

2.823,85

Bist

9.577,46

Vakıflar Genel Müdürlüğü burs başvuru sonuçları nereden öğrenilir?

Vakıflar Genel Müdürlüğü (VGM) burs başvuru sonuçları merakla bekleniyordu. Üniversite öğrencilerinin yakından ilgilendiği burslarla ilgili araştırmalar hız kazandı. Burs başvuru sonuçlarına nereden bakılacağı da ayrı bir konudur. Peki, VGM burs sonuçları açıklandı mı, sonuçlara nereden bakılacak?

2 Yıl Önce Güncellendi

2023-01-03 15:49:11

Vakıflar Genel Müdürlüğü burs başvuru sonuçları nereden öğrenilir?

3 Ocak 2023 yükseköğrenim ve üniversite bursları sonuçları açıklandı mı? sorusunun cevabı merak edilen sorular arasındadır. Kredi ve Yurtlar Kurumu burs sonuçlarının açıklanması ile birlikte VGM burs değerlendirme süreci başlamıştır. VGM bursu almaya hak kazanan öğrencilere 2022-2023 eğitim öğretim yılında aylık 650 TL burs ödenecektir. Peki, 3 Ocak 2023 yükseköğrenim ve üniversite bursları sonuçları açıklandı mı?

Vakıflar Genel Müdürlüğü burs başvuru sonuçları nereden öğrenilir?

Vakıflar Genel Müdürlüğü, burs başvuru sonuçları internet üzerinden erişime açılacak. Adaylara basılı olarak herhangi bir posta gönderilmeyecek. Burs değerlendirme işlemleri sona erdikten sonra vgm.gov.tr adresi üzerinden sorgulama adresi erişime açılacak.

Sorgulama ekranına girişte öğrencilerden, T.C. kimlik numarası, ad-soyad, doğum tarihi, baba adı gibi bilgiler istenecek.

Bu bilgileri eksiksiz dolduran öğrenciler “Sorgulama” ibaresine tıklayarak burs başvuru sonuçlarını görüntüleyebilecek.

Haber Ara