Dolar

34,0883

Euro

38,0102

Altın

2.817,24

Bist

9.757,89

Vakıflar Genel Müdürlüğü'nden öğrencilere uyarı: Sahte hesaplara dikkat!

Vakıflar Genel Müdürlüğü 2024-2025 eğitim yılı ortaöğrenim bursu başvurularının 1-15 Ekim tarihleri arasında yapılacağını duyurdu. Yanıltıcı sosyal medya paylaşımlarına karşı uyarı yapılarak, başvuruların sadece 'www.vgm.gov.tr' adresinden alınacağı belirtildi.

4 Gün Önce Güncellendi

2024-09-14 08:24:41

Vakıflar Genel Müdürlüğü'nden öğrencilere uyarı: Sahte hesaplara dikkat!

VGM'den burs başvuruları için açıklama!

Milyonlarca öğrencinin merakla beklediği ortaöğrenim bursu başvuru tarihleri belli oldu. Vakıflar Genel Müdürlüğü, 2024-2025 eğitim yılı için başvuruların 1-15 Ekim tarihleri arasında alınacağını duyurdu.

Başvurular 1-15 Ekim'de başlayacak

Vakıflar Genel Müdürlüğü tarafından yapılan açıklamaya göre, ilkokul, ortaokul ve lise öğrencilerine verilen ortaöğrenim bursu başvuruları 1-15 Ekim tarihleri arasında alınacak. Yükseköğrenim burs başvuru tarihleri ise 2024 Yükseköğretim Kurumları Sınavı ve Dikey Geçiş Sınavı ek yerleştirme tarihlerine göre belirlenecek. Tüm başvurular "www.vgm.gov.tr" adresi üzerinden yapılacak.

SAHTE HESAPLARA KARŞI UYARI

Ayrıca, Vakıflar Genel Müdürlüğü, sosyal medya ve internette yayılan yanlış bilgilere karşı uyarıda bulunarak, "Burs başvurusunda bulunulması için kişisel verileri isteyen sahte sayfa ve hesaplara güvenilmemelidir" ifadesine yer verdi. Duyuruda, "Vakıflar Genel Müdürlüğümüzce WhatsApp uygulaması üzerinden iletişime geçilmemekte, hiçbir belge ya da hesap numarasına para gönderilmesi talep edilmemektedir. Genel Müdürlüğümüz bursları ile ilgili her türlü duyuru ve başvuru işlemlerinizi http://vgm.gov.tr adresi üzerinden takip edebilirsiniz" denildi.

Haber Ara