Dolar

34,2714

Euro

37,4959

Altın

2.928,60

Bist

8.876,22

YÖKDİL başvuruları son başvuru tarihi

ÖSYM tarafından YÖKDİL başvuruları eşim ekranı açıldı, başvurular alınmaya başlandı. Peki YÖKDİL başvuruları son başvuru tarihi ne zaman? İşte detaylar...

2 Yıl Önce Güncellendi

2023-01-27 15:47:34

YÖKDİL başvuruları son başvuru tarihi

Binlerce öğrencinin beklemiş olduğu ÖSYM YÖKDİL başvuruları başladı. İşte YÖKDİL sınavının son başvuru tarihi, başvuru ücreti ve başvuru hakkında merak edilen tüm detaylar...

YÖKDİL başvuruları son başvuru tarihi

12 Mart Pazar günü gerçekleştirilecek olan Yükseköğretim Kurumları Yabancı Dil Sınavı başvuruları başladı. Binlerce öğrencinin merakla beklemiş olduğu başvuruların son tarihi ve ÖSYM tarafından açıklandı.

Ölçme, Seçme ve Yerleştirme Merkezi'nin (ÖSYM) internet sitesinde yer alan duyuruya göre YÖKDİL başvurularının son tarihi 1 Şubat Çarşamba olarak belirlendi.

YÖKDİL başvuru ücreti

YÖKDİL başvurularının başlamasının ardından başvuru ücretleri merak konusu haline geldi. Başvuruların yapılabilmesi için öğrencilerin başvuru ücreti yatırmaları gerekiyor. ÖSYM'nin belirlemiş olduğu bu ücret 2023 yılı için 185 lira olarak yatırılıyor.

ÖSYM başvuru merkezleri aracılığıyla öğrenciler başvuru ücretlerini ais.osym.gov.tr internet adresi üzerinden yapabilir.

YÖKDİL başvuruları nereden nasıl yapılır?

25 Ocak tarihinde başlayan YÖKDİL başvuruları 1 Şubat gününe kadar devam edecek. Adaylar bugünler içerisinde başvurularını ais.osym.gov.tr adresi üzerinden gerçekleştirebilecekler.

SON VİDEO HABER

Savcıyı ölümle tehdit eden çete üyelerine operasyon

Haber Ara