Dolar

33,9881

Euro

37,8595

Altın

2.824,31

Bist

9.577,46

2-6 Eylül Haftasında Yeni İş İlişkisi Açıklayan Şirketler

2-6 Eylül 2024 haftasında Borsa İstanbul’da birçok şirket yeni iş ilişkisi bildirdi. ASTOR, BRSAN, SASA gibi öne çıkan şirketlerin yanı sıra enerji ve teknoloji sektöründen birçok firma da iş ortaklıklarını duyurdu.

1 Hafta Önce Güncellendi

2024-09-07 21:26:16

2-6 Eylül Haftasında Yeni İş İlişkisi Açıklayan Şirketler

Borsa İstanbul'da 2-6 Eylül 2024 haftasında birçok şirket yeni iş ilişkilerini duyurdu. ASTOR, SASA, BRSAN, KONTR ve daha birçok şirket iş ortaklıklarıyla dikkat çekti. İşte bu hafta içerisinde gün gün yeni iş ilişkisi açıklayan firmalar...

2 EYLÜL PAZARTESİ: BORUSAN VE DAHA FAZLASI

Borusan Birleşik Boru Fabrikaları Sanayi ve Ticaret A.Ş. (BRSAN), “Smart Güneş Enerjisi Teknolojileri A.Ş.” (SMRTG) ve CW Enerji Mühendislik Ticaret ve Sanayi A.Ş. (CWENE) gibi şirketler Pazartesi günü iş ilişkilerini duyurdu. Tekfen Holding A.Ş. ve Graintürk Holding A.Ş. de aynı gün yeni iş ortaklıklarını bildirdi.

3 EYLÜL SALI: ASTOR VE DİĞERLERİ

Astor Enerji A.Ş. (ASTOR), Salı günü yeni iş ilişkisini açıklayan şirketler arasında yer aldı. Ayrıca, “Galatasaray Sportif Sınai ve Ticari Yatırımlar A.Ş.” (GSRAY) ve Reysaş Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı A.Ş. (RYGYO) gibi şirketler de bu gün açıklama yaptı.

4 EYLÜL ÇARŞAMBA: KONTROLMATİK VE ENERJİ ŞİRKETLERİ

Kontrolmatik Teknoloji Enerji ve Mühendislik A.Ş. (KONTR) ve Europower Enerji A.Ş. gibi enerji sektöründen birçok şirket Çarşamba günü iş ilişkilerini duyurdu. Ayrıca, “Migros Ticaret A.Ş.” (MGROS) ve Doğan Şirketler Grubu Holding A.Ş. (DOHOL) da yeni ortaklıklarını açıkladı.

5 EYLÜL PERŞEMBE: ENERJİ VE TEKNOLOJİDE BÜYÜK İŞBİRLİKLERİ

Astor Enerji A.Ş. (ASTOR) ve Kontrolmatik Teknoloji Enerji ve Mühendislik A.Ş. (KONTR) Perşembe günü iş birliklerini açıklarken, Arçelik A.Ş. (ARCLK) ve Petkim Petrokimya Holding A.Ş. (PETKM) de dikkat çeken yeni iş ilişkilerine imza attı.

6 EYLÜL CUMA: HAFTANIN SON GÜNÜNDE İŞ İLİŞKİLERİ

Europower Enerji ve Otomasyon Teknolojileri Sanayi Ticaret A.Ş. (EUPWR) ve Katmerciler Araç Üstü Ekipman Sanayi ve Ticaret A.Ş. (KATMR) gibi şirketler haftanın son iş gününde iş ilişkilerini duyurdu.

Haber Ara