Dolar

34,2530

Euro

37,0157

Altın

3.016,06

Bist

8.838,60

'Bebek bezi yatırımı' ile ilgili yaptığı hesap şaşırttı

Bir sokak röportajı sırasında kendisine uzatılan mikrofona konuşan bir vatandaş, bebek bezlerine gelen zamlara isyan ederken yaptığı ilginç 'yatırımı' anlattı.

2 Yıl Önce Güncellendi

2023-03-16 13:09:49

'Bebek bezi yatırımı' ile ilgili yaptığı hesap şaşırttı

'Tüylü mikrofon' adlı youtube kanalına piyasadaki fiyatlarla ilgili yorumda bulunan şahıs, iktidar da kazansa, muhalefet de kazansa seçimlerden sonra piyasalarda bir şeyin değişmeyeceğini iddia etti.

YAPTIĞI "YATIRIM" HESABI İLE ŞAŞIRTTI

Kendisinin yakında baba olacağını söyleyen vatandaş, "Eşim hamile kaldı. 3 ay sonra bebek bezi almaya başladım. Millet bana döndü dedi ki 'Sen doğmamış çoçuğa don biçiyorsun'. Ben adetini 25 kuruşa aldım, bebek bezi şu an 3 TL... %1100 kar ettim. 10 bin TL'lik bebek bezi aldıysam şu an 110 bin TL. Bu da bir yatırım" diye konuştu.

"İNSANLAR ANLAMAZ SÖYLEDİĞİMDEN"

Basit bir matematik hesabı yaptığını anlatan vatandaş şöyle devam etti: "Hesapladım günde kaç tane kullanılır. Zaten bilim diye bir şey var. Bir çocuğun hangi ayda kilo alabileceğini söylüyor sana. Kaç numara kullanır, kaç tane kullanır hesapladım. Enflasyon denen şey gizli vergidir. İnsanlar bunalır anlamaz söylediğimden..." dedi.

Haber Ara