Dolar

34,1929

Euro

38,0808

Altın

2.890,98

Bist

9.665,78

Cumhurbaşkanı Erdoğan’dan emeklilere büyük destek! Kamu bankalarından faizsiz kredi müjdesi

Türkiye’de artan ekonomik sıkıntılar karşısında emekliler zor günler geçiriyor. Temmuz ayında yapılan maaş zamları yetersiz kalınca emekliler banka kredilerine yöneldi. Ancak yüksek faiz oranları, emeklilerin borçlarını katlamasına neden oldu.

3 Saat Önce Güncellendi

2024-09-30 19:44:52

Cumhurbaşkanı Erdoğan’dan emeklilere büyük destek! Kamu bankalarından faizsiz kredi müjdesi

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, bu duruma müdahale ederek kamu bankalarına emeklilere faizsiz kredi desteği sağlamaları için talimat verdi. Ziraat Bankası, VakıfBank ve Halkbank, ekim ayında emeklilere özel faizsiz kredi kampanyasını başlatacak. Kampanyanın detaylarına ve başvuru koşullarına ilişkin bilgiler belli oldu.

FAİZSİZ KREDİ İMKANI EMEKLİLERİ RAHATLATACAK

Cumhurbaşkanı talimatı doğrultusunda Ziraat Bankası, VakıfBank ve Halkbank, ekim ayında emeklilere özel faizsiz kredi fırsatlarını duyuracak. Yeni kredi paketinde, 25.000 TL'ye kadar faizsiz kredi imkânı sunulacak. Emeklilerin nakit ihtiyacını karşılamaya yönelik olan bu kredi fırsatında vade süresi 6 ay olarak belirlenirken, Halkbank 3 ay erteleme seçeneği de sunacak. Bu özel kampanya, emeklilerin hayatını bir nebze olsun kolaylaştırmayı amaçlıyor.

BAŞVURULAR YARIN BAŞLIYOR

Yeni emekli kredisi paketine başvurular 1 Ekim'de başlayacak ve 31 Ekim'e kadar devam edecek. SSK, Bağ-Kur ve 4C emeklisi olan herkes bu fırsattan yararlanabilecek. Başvurular banka şubelerinin yanı sıra, mobil ve internet bankacılığı üzerinden de yapılabilecek. Ayrıca, kamu bankası müşterisi olmayan emekliler de bu kredi kampanyasından faydalanabilecek.

PROMOSYON DESTEĞİ DE SUNULUYOR

Faizsiz kredi desteği dışında, kamu bankaları emeklilere maaş taşıma karşılığında promosyon desteği de verecek. Ziraat Bankası, VakıfBank ve Halkbank'tan birine maaşını taşıyan emekliler, maaş aralığına göre en az 8.000 TL, en fazla 12.000 TL promosyon alabilecek. Dul ve yetim aylığı alanlara ise 5.000 TL promosyon sağlanacak. Böylece hem kredi hem de promosyon desteğinden faydalanabilecekler.

EMEKLİLERİ HEYECANLANDIRAN FAİZSİZ KREDİ KAMPANYASI BAŞLIYOR

Emeklilere nefes aldıracak faizsiz kredi kampanyası için başvurular başlıyor. Nakit ihtiyacı olan emekliler, kamu bankalarının sunduğu 25.000 TL'ye kadar faizsiz kredi fırsatından yararlanabilecek.

PROMOSYONLAR DA YOLDA: 12 BİN TL'YE KADAR FIRSAT!

Kamu bankalarından emekli maaşını taşıyan vatandaşlara büyük promosyon müjdesi geldi. Maaşına göre 8.000 TL'den başlayan promosyonlar, 12.000 TL'ye kadar yükselebiliyor!

EMEKLİYE ÖZEL DESTEKLER EKİM'DE GELİYOR

Emekliler için faizsiz kredi fırsatlarıyla dolu ekim ayı başlıyor. Ziraat Bankası, VakıfBank ve Halkbank emekliye özel yeni destek paketlerini duyurdu.

YENİ KREDİ PAKETİYLE EMEKLİLERİN YÜZÜ GÜLECEK

Kamu bankalarının emekliye sunduğu faizsiz kredi kampanyası 1 Ekim itibarıyla başlıyor. Emekliler, yeni fırsatları merakla bekliyor!

KAMU BANKALARINDAN EMEKLİYE ÖZEL 25 BİN TL FAİZSİZ KREDİ!

Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın talimatıyla kamu bankaları emeklilere 25.000 TL'ye kadar faizsiz kredi verecek.

Halkbank'tan emekliye özel 3 ay ertelemeli kredi fırsatı ile nakit sıkıntısı yaşayanlar rahatlayacak!

Ziraat Bankası, VakıfBank ve Halkbank'tan birine maaş taşıyan emekliler, en az 8.000 TL, en fazla 12.000 TL promosyon alacak!

Kamu bankalarından dul ve yetim aylığı alan vatandaşlar da kredi ve promosyon fırsatlarından yararlanabilecek.

Kamu bankalarının ekim ayında başlatacağı faizsiz kredi kampanyası, emekliler için büyük kolaylıklar sağlayacak.

Ekim ayına özel faizsiz kredi fırsatları yarın başlıyor. Emekliler, bu avantajlardan faydalanmak için başvuru yapabilecek.

Haber Ara