Dolar

34,2306

Euro

37,6141

Altın

2.917,93

Bist

9.109,34

Dolar nasıl bozdurulur? Akşam döviz büroları açık mı? Dolar alış satışı nasıl yapılır?

Döviz kurunda okların aşağıyı göstermesinin ardından 'Dolar nasıl alınır?' sorusu araştırılmaya başlandı. Malum dolarda ani yükselmeler yaşanıyor! Peki ama bu yaşanan ani düşüşten sonra hemen dolar almak mümkün mü?

3 Yıl Önce Güncellendi

2021-12-20 23:00:44

Dolar nasıl bozdurulur? Akşam döviz büroları açık mı? Dolar alış satışı nasıl yapılır?

Döviz kurunda okların aşağıyı göstermesinin ardından "Dolar nasıl alınır?" sorusu araştırılmaya başlandı. Malum dolarda ani yükselmeler yaşanıyor! Peki ama bu yaşanan ani düşüşten sonra hemen dolar almak mümkün mü?

Dolar nasıl bozdurulur?

Dolar bozdurmak için mesai saatleri arasında herhangi bir şubeye giderek döviz bozdurabilirsiniz. Bunun yanı sıra ATM üzerinden veya internet bankacılığı kullanarak da döviz işlemi yaptırmak da mümkün. Teknoloji sayesinde banka kartları ya da banka hesaplarından değil, sadece döviz bozma özelliği olan ATM'leri kullanarak işlem yapmak mümkün olmaktadır.

ATM ve internet bankacılığı ile de dolar alıp satmak mümkündür.

Akşam döviz büroları açık mı?

Dolar alım satımı konusunda bankalar farklı hizmetler sunmaktadır. Günümüz teknolojisiyle banka hesaplarındaki TL'yi dolara çevirmek mümkün. Fakat bu işlem bazı bankaların hesaplarında gerçekleşiyor.

Bazı bankalarda da talep edildiği sürece hemen dolar veya altın hesabı açılıp işlem yapılabiliyor. İlgilendiğiniz bankaların müşteri hizmetlerinden konuyla ilgili detayları öğrenebilirsiniz.

Döviz Nedir?

Döviz, dar anlamda yabancı parayı temsil eden belgeler. Türkçede yabancı ülkelerin paralarına da döviz denmektedir. Herhangi bir ülkenin parasının, başka bir ülkenin parasına dönüştürülmesiyle ilgili işlemlere de döviz işlemi veya kambiyo işlemi denir. Döviz kelimesi Türkçeye Fransızca'daki deviseden geçmiştir.

Aşağıdaki ilgili haberlere tıklayarak altın ve dolar fiyatlarını öğrenin!

 

Altın ne kadar düştü?

Dolar düşmeye devam eder mi?

SON VİDEO HABER

Yasak saatinde alkol satmayan işletmeciye saldırı

Haber Ara