Eylül Aile Destek Ödemeleri Ne Zaman Yapılacak? İşte Tarih

Aile Destek Paketi 2024 Eylül ödemeleri 15-31 Eylül tarihlerinde yapılacak. Ödemelerin ne zaman yapılacağı hakkında detaylı bilgi için e-Devlet üzerinden sorgulama yapılabilir.

2024-09-11 11:49:10

Eylül ayı Aile Destek Paketi ödemeleri, aylık yardım desteği alan vatandaşlar tarafından merakla bekleniyor. Aile ve Sosyal Hizmetler Bakanı Mahinur Özdemir Göktaş, ödemelerin hesaplara yatırıldığını duyurdu. Temmuz ayında sona ermesi planlanan destek programı, 2024 yılının sonuna kadar devam edecek. Peki, Eylül ayı ödemeleri ne zaman yapılacak?

EYLÜL AYI AİLE DESTEK ÖDEMELERİ NE ZAMAN YATACAK?

Aile Destek Paketi ödemeleri, her ay belirli tarihlerde gerçekleştirilir. 2024 Eylül ayı ödemelerinin, 15-31 Eylül tarihleri arasında hesaplara yatırılması bekleniyor. Ödemelerin kesin tarihi, Bakanlık tarafından açıklanacak güncel duyurulara göre değişiklik gösterebilir.

AİLE DESTEK ÖDEMELERİ NASIL SORGULANIR?

Eylül ayı ödemelerinin hesabınıza geçip geçmediğini öğrenmek için e-Devlet üzerinden "Aile ve Sosyal Hizmetler Bakanlığı Sosyal Yardım Bilgileri Sorgulama" ekranını kullanabilirsiniz. T.C. kimlik numaranızla giriş yaptıktan sonra, ödemelerinizin durumunu kolayca kontrol edebilirsiniz.

AİLE DESTEK PROGRAMI NEDİR?

Aile Destek Programı, ihtiyaç sahibi ailelere hanelerinin kişi başına düşen aylık gelirine göre 850-1250 TL arasında değişen yardım ödemeleri yapılmasını öngören bir destek programıdır. Bu program, sosyal yardımlar kapsamında önemli bir yer tutar ve ailelerin ekonomik yükünü hafifletmeyi amaçlar.

S&P: Merkez Bankaları faizleri indirecek

Emlak Konut'tan dev ihale: Detaylar açıklandı

Emekliye banka promosyon müjdesi! Hangi banka, ne kadar promosyon veriyor?

İngiltere Merkez Bankası'ndan faiz kararı

1 Mayıs 2008 ve sonrasında sigortalı olanlar için kıdem tazminatı hakkı: Prim gün şartını tamamlayan yaşı beklemeden alabilir

Merkez Bankası faiz kararını açıkladı: Piyasalar nefesini tuttu!