Dolar

34,1154

Euro

38,1559

Altın

2.877,66

Bist

9.900,25

Güncel akaryakıt fiyatları: İstanbul, Ankara ve İzmir’de son durum

İstanbul, Ankara ve İzmir’de güncel akaryakıt fiyatları merak ediliyor. İşte motorin, benzin ve LPG fiyatlarındaki son durum ve akaryakıt fiyatlarının detayları.

1 Ay Önce Güncellendi

2024-08-26 12:29:42

Güncel akaryakıt fiyatları: İstanbul, Ankara ve İzmir’de son durum

Türkiye genelinde akaryakıt fiyatları, döviz kurları ve ham petrol fiyatlarına bağlı olarak sürekli değişim gösteriyor. İSTANBUL, ANKARA VE İZMİR'DE GÜNCEL FİYATLAR Özellikle İstanbul, Ankara ve İzmir'deki güncel akaryakıt fiyatları, araç sahiplerinin en çok merak ettiği konular arasında yer alıyor. İşte bu illerdeki son durum:

İSTANBUL'DA MOTORİN VE BENZİN FİYATLARI

İstanbul'da motorin ve benzin fiyatlarında son durum nedir? İSTANBUL'DA AKARYAKIT FİYATLARINDA ARTIŞ VAR MI? İstanbul'da akaryakıt fiyatları, özellikle döviz kurundaki dalgalanmalara bağlı olarak değişkenlik göstermeye devam ediyor. Motorin ve benzin fiyatları, son günlerde artış eğiliminde.

ANKARA'DA LPG FİYATLARINDA SON DURUM

Ankara'da araç sahipleri için önemli olan LPG fiyatları, birçok faktöre bağlı olarak belirleniyor. ANKARA'DA LPG FİYATLARINDA YÜKSELİŞ Son dönemde artan talep ve döviz kuru, Ankara'daki LPG fiyatlarını da etkiliyor.

İZMİR'DE AKARYAKIT FİYATLARI NE DURUMDA?

İzmir'deki akaryakıt fiyatları, Türkiye genelinde olduğu gibi dinamik bir yapıya sahip. İZMİR'DE AKARYAKIT FİYATLARINDA SON GELİŞMELER İzmir'de özellikle motorin ve benzin fiyatlarındaki artış, araç sahiplerini yakından ilgilendiriyor.

SON VİDEO HABER

İhbara giden polisler asansörde mahsur kaldı

Haber Ara