Dolar

34,2714

Euro

37,4959

Altın

2.928,60

Bist

8.876,22

Kabine Toplantısı ne zaman? Erdoğan sözleşmeli kadro ne zaman açıklanacak? Kabine toplantısı hangi gün saat kaçta?

Yaklaşık olarak 600 bin sözleşmeli personelin kadro geçirilişini ilgilendiren çalışmada sona gelindi. Kadroya geçirilecekleri günü sabırsızlıkla bekleyen çalışanlar açıklamanın yapılacağı Kabine Toplantısı'nı bekliyor. Peki Kabine Toplantısı ne zaman? Erdoğan sözleşmeli kadro ne zaman açıklanacak? Kabine toplantısı hangi gün saat kaçta? Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanı Vedat Bilgin yaptığı son açıklamada kadro düzenlemesinin ayrıntılarını Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın Kabine Toplantısı'nda açıklanacağını belirtti.

2 Yıl Önce Güncellendi

2022-11-25 09:49:22

Kabine Toplantısı ne zaman? Erdoğan sözleşmeli kadro ne zaman açıklanacak? Kabine toplantısı hangi gün saat kaçta?

Yüz binlerce kişinin gözü kulağı sözleşmeli personele kadro müjdesinde. Yapılan çalışmalarda sona gelindiği Bakan Bilgin tarafından açıklandı. Sözleşmeliye kadro uygulamasının kimleri kapsadıoğı ve ne zaman uygulamaya geçirileeceğine ilişkin sorular üzerine Bilgin, açıkmayı Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın Kabine Toplantısı sonrası yapacağını belirtti. Bu gelişmenin ardından çalışanlar Kabine Toplantısı ne zaman? Erdoğan sözleşmeli kadro ne zaman açıklanacak? Kabine toplantısı hangi gün saat kaçta yapılacak? sorularına yanıt aramaya başladı.

Kabine Toplantısı ne zaman yapılacak?

Yüz binlerce personelin gözü kulağı kadro düzenlemesinde. Kamuda çalışan yaklaşık 600 bin sözleşmeli personelin kadroya geçirilmesi için yapılan düzenlemede sona gelindiği Bakan Bilgin tarafından açıklandı. Bilgin sözleşmeli kadro konusunda son açıklamanın ise Cumhurbaşkanı Erdoğan tarafından Kabine Toplantısı sonrası yapacağını duyurdu. Kabine toplantısı ise 28 Kasım Pazartesi günü yapılacak.

Erdoğan sözleşmeli kadro ne zaman açıklanacak?

Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın Kabine Toplantısı sonrası uzun süredir beklenen sözleşmele personel kadro sürecine ilişkin önemli açıklamalarda bulunması bekleniyor. Düzenlemeden kaç kişinin yaralanacağ, kaç kişinin kadroya geçeceği sorularının yanıt bulması bekleniyor. Erdoğan 28 Kasım'da yapılması beklenen Kabine Toplantısı sonrası açıklamalarda bulunacak.

Kabine toplantısı hangi gün saat kaçta?

Kamuda çalışan yüzz binlerce sözleşmeli personel heyecanla kadroya geçecekleri günü bekliyor. Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanı Vedat Bilgin szleşme kadro düzenlemesinin sona gelindiğini detayları Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın açıklayacağını belirtti. Kabine Toplantısı 28 Kasım Pazartesi günü Beştepe'de yapılacak ancak saati henüz belli değil. Tahminlere göre kabinenin 17.00-18.00 saatleri sıralarında toplanması beklenyor.

Sözleşmeli memur kadro kimlere verilecek? 4D taşeron kadro var mı? Sadece 4B mi kadroya geçecek? Sözleşmeli personel (4B) ne zaman kadroya geçecek?
Sözleşmeliler ne zaman kadroya geçecek? Belediye, memur, işçi sözleşmeli kadroya var mı?
SON VİDEO HABER

Erdoğan'dan esnaf ziyareti

Haber Ara