Dolar

34,1399

Euro

38,1161

Altın

2.866,39

Bist

9.900,25

Mazhar Uslu: Class Çeşme Petrol olarak gözümüz Dubai’de

Türkiye ekonomisine, istihdamına katkı sağlamak ve bir dünya markası olmak adına çalışmalarına son sürat devam ettiklerini belirten Class Çeşme Petrol Yöneticisi Mazhar Uslu, “Türkiye’de çok kısa zamanda çok büyük işlerin altına imzamızı attık, şimdi sıra dünyada Class Çeşme Petrol olarak Dubai’de yatırım yapmanın heyecanını yaşıyoruz” dedi.

2 Yıl Önce Güncellendi

2023-02-22 17:02:07

Mazhar Uslu: Class Çeşme Petrol olarak gözümüz Dubai’de

Türkiye ekonomisine, istihdamına katkı sağlamak ve bir dünya markası olmak adına çalışmalarına son sürat devam ettiklerini belirten Class Çeşme Petrol Yöneticisi Mazhar Uslu, “Türkiye'de çok kısa zamanda çok büyük işlerin altına imzamızı attık, şimdi sıra dünyada Class Çeşme Petrol olarak Dubai'de yatırım yapmanın heyecanını yaşıyoruz” dedi.

“Class Çeşme Petrol'ü dünya markası yapmayı hedefliyoruz”

Class Çeşme Petrol olarak yurt içi ve yurt dışı taşımacılık sektöründe emin adımlarla ilerliyoruz, denizyolu taşımacılığı anlamında önemli adımlar atarak ülkemizi Dubai'de temsil edeceğiz diyen Class Çeşme Petrol Yöneticisi Mazhar Uslu, “Türkiye coğrafi konumu sebebiyle gerçekten denizyolu taşımacılığı için biçilmiş bir kaftan gibi, bilinen en güvenli taşıma yöntemi olarak da denizyolu taşımacılığı tercih ediliyor. Deniz taşımacılığı sektöründe Class Çeşme Petrol'ü bir dünya markası yapmak adına Dubai'de yatırımlarımıza başlıyoruz” şeklinde konuştu.

“Class Çeşme Petrol olarak gelişime ve yeniliğe açığız”

Petrol sektöründe çok fazla rakipleri olduğunu ve rakiplerinin arasından sıyrılmak için her zaman uygun fiyat politikası ve müşteri odaklı uygulamalar yaptıklarının altını çizen Class Çeşme Petrol Yöneticisi Mazhar Uslu, “Petrol sektörü gerçekten gelişmiş ve çok fazla seçeneğin olduğu zorlu bir sektör. Böylesine zorlu bir sektörde sürekli olarak gelişmek ve koyduğumuz hedeflere adım adım ulaşmak bizlere işimizi doğru yaptığımızı gösteriyor. Bizim için öncelik her zaman uygun fiyat politikası oldu, fiyat politikamız tüketiciyi fazlasıyla mutlu ediyor. Fiyat politikamızın yanında kaliteli hizmet de verdiğimiz için müşteri memnuniyeti noktasında güzel dönüşler alıyoruz. Hizmetlerimizde sektörün gereklilikleri arasında yer alan son teknolojiyi takip ediyoruz, kendimizi sürekli olarak geliştiriyoruz. Class Çeşme Petrol olarak gelişime ve yeniliğe açığız” ifadelerini kullandı.

SON VİDEO HABER

'Fenerbahçeliliğimin zekatını versem yedi sülalenizi...'

Haber Ara