Dolar

34,1105

Euro

38,0986

Altın

2.873,58

Bist

9.900,25

Sadrettin Köseoğlu oto ekspertizinin önemine dikkatleri çekti

Son yıllarda ülkemizde de revaçta olan bu hizmet özellikle ikinci el araç alacak kişilerin tercih ettiği bir hizmetin olduğunun altını çizen Köseoğlu ikinci el araç alacak kişilerin TSE onaylı oto ekspertiz servislerinden aldıkları hizmet sonrası aracı alıp almama kararı verdiklerinin altını çizdi.

2 Yıl Önce Güncellendi

2023-02-22 16:51:04

Sadrettin Köseoğlu oto ekspertizinin önemine dikkatleri çekti

Bunun yanında aracında en ufak bir arıza tespit eden araç sahiplerinin de aracındaki arızanın tespit edilmesi için oto ekspertizi yaptırması gerektiğini ifade eden ASOTO Ekspertiz Hizmetleri CEO'su Sadrettin Köseoğlu oto ekspertizi yapacak firmanın adil ve tarafsız olmasının da önemine dikkat çekerken hizmet alınacak olan oto ekspertiz firmasının TSE onaylı olmasına bir kez daha dikkatleri çekerek "TSE belgesi olmayan yerlerde yaptırılacak hasar ekspertizleri sonrasında yaşanacak olası mağduriyetlerde karşınızda yetkili muhatap bulamaz ve olay yargıya taşındığında da mağduriyetiniz söz konusu olabilir" dedi.

İkinci el araç alacaklara da önerilerde bulunan Köseoğlu satın alınacak aracın boyalı kısımlarına denk geldiğinde bu konuda oto ekspertiz yetkilisi ve araç sahibi ile hasarı detaylı olarak konuşulmasını önerirken boyalı parçalar olası yaşanabilecek bir sıkıntının habercisidir. Ve aracı satın almadan önce satın alacağınız aracın son sürüş testinin aracı alacak kişinin yapması gerekmektedir.

Oto ekspertizi yapıldıktan sonra bu hizmeti veren kurumdan detaylı raporun istenmesi gerektiğini söyleyen ASOTO Ekspertiz Hizmetleri CEO'su Sadrettin Köseoğlu alınan raporun daha sonra oluşabilecek sorunlarda mağduriyetin giderilmesinde hukuki bir dayanak olacağını ifade etti

SON VİDEO HABER

'Fenerbahçeliliğimin zekatını versem yedi sülalenizi...'

Haber Ara