Sevim Alan’dan 20 milyon dolarlık teklife ret

İş hayatındaki başarısı, gençler için açtığı akademi, kitap çalışması ve sosyal sorumluluk projeleri ile dikkatleri üzerine çeken Sevim Alan’a dev teklif. Orta Doğu’nun önde gelen iş insanlarından Ali Hızarcıoğlu, Alan’a adını taşıyan güzellik merkezi zinciri için 20 milyon dolarlık teklif yaptı. Ünlü iş kadını teklifi reddetti.

2022-12-05 19:00:45

Kendi adını taşıyan güzellik merkezi zincirinin yanı sıra öncülük ettiği sosyal sorumluluk projeleriyle de adından söz ettiren ünlü iş kadını Sevim Alan'a milyon dolarlık teklif geldi. Orta Doğu'nun önde gelen iş insanlarından Ali Hızarcıoğlu, Alan'ın sahibi olduğu güzellik merkezlerini satın almak için harekete geçti. Dubai başta olmak üzere Orta Doğu'da kozmetik sektöründe faaliyet gösteren, Türkiye'de de bir süredir pazar araştırması yapan Hızarcıoğlu, marka değeri her geçen gün artan Sevim Alan Güzellik Merkezleri için 20 milyon dolarlık teklifte bulundu.

DOĞRU YOLDA OLDUĞUMUZUN GÖSTERGESİ

Son dönemde birçok ortaklık ve satın alma teklifi aldığı bilinen Sevim Alan, Hızarcıoğlu'nun teklifini reddettiğini açıkladı. Ünlü iş kadını, “Teklif gurur verici. Doğru yolda olduğumuzun göstergesi olarak okuyorum bunu. Gerek Türkiye'den gerekse de Orta Doğu başta olmak üzere yabancı uyruklu şirketlerden teklifler alıyoruz. Açıkçası şimdilik gündemimizde böyle bir şey yok. Markayı satmak için henüz erken olduğunu düşünüyorum” diye konuştu.

ŞUBELEŞME ÇALIŞMALARIMIZ ARALIKSIZ SÜRÜYOR

Kurumsallaşma ve şubeleşme sürecinin devam ettiğini belirten Sevim Alan, “Daha yapmak istediğimiz çok şey var” deyip ekledi: “Sektörde ezberleri bozmaya, kalite çıtasını daha da yükseğe çıkarma hedefindeyiz. Şubeleşme sürecimiz de aralıksız sürüyor. Yakın zamanda yeni şubelerin müjdesini vermeye hazırlanıyoruz. Şu an odaklandığımız ana konu bu. Daha çok insana ulaşabilmek istiyoruz. Arzu ettiğimiz şube sayısını yakaladıktan sonra satış konusunu gündemimize alabiliriz.”

Kripto piyasasına ilişkin yeni düzenleme

Yüzde 25 indirim fırsatı! TOKİ'nin indirim kampanyası başlıyor

Türkiye'nin ilk yüzer doğal gaz üretim platformu

iPhone bağımlıları 120 bin TL'lik telefon için geceden kuyruğa girdi

Kırmızı ette beklenen indirim gerçekleşiyor! Daha dazla düşüş olacak mı?

Türk Lirası varlıklara yönelik ilgi artıyor