Sıralı Kebap: Yemek Kültüründe Sadece Bir Lezzet Değil, Bir Fenomen
Yeni şubeler açarak sevenleri ile hız kesmeden buluşmaya devam eden Sıralı Kebap, müşterileri tarafından sadece bir lezzet olmaktan çıkarak bir fenomen olmayı başardı

Oluşturma Tarihi: 2023-06-09 15:27:14

Güncelleme Tarihi: 2023-06-09 15:27:14

Sıralı Kebap işletmecileri olan Mert Çelik ve Mehmet Murat Çelik kardeşler, çıktıkları bu yolda sevilerek büyümeye devam ediyor. Açtıkları ve açacakları yeni şubeler ile de Türkiye'yi hem iç piyasada hem de tüm dünyada temsil ediyor. Servis ettikleri tabaklar ile müşterilerinin beğenisini kazanan Sıralı Kebap, usta şefler ile tabaklarda gelenekleri koruyarak yeniliği göz ardı etmiyor.

TÜRK MUTFAĞINI TANITMAK İÇİN YOLA ÇIKTILAR

Çelik kardeşler, “Sıralı Kebap marka yolculuğuna Türk Mutfağının yöresel lezzetlerini tüm dünyaya tanıtmak ana vizyonuyla başladı. Mutfak kültürümüzü yenilikçi ve sıra dışı sunumlarla harmanlıyoruz. Her zaman en taze, en lezzetli ürünlerle birlikte en iyi hammaddelerin peşindeyiz. Bu da bizi lezzetli yemek yemenin yanı sıra fenomen olmaya sürükleyen bir yolculuğa çıkardı.” dedi.

GELENEKLERE SAHİP ÇIKTILAR

Çelik kardeşler, “Gelenekler bizim için çok önemli. Özellikle de yemek kültürü ve yemek ile ilgili olan gelenekler, bizi ve tarihimizi yansıtıyor. Bizler de bu geleneği tabaklarımıza yansıtmak için elimizden geleni yapıyoruz. Fakat gelişen dünyada var olan yeniliklere de ayak uydurmamız gerektiğini çok iyi biliyoruz. Bu sebeple de geleneksel tadı bozmadan gerek konseptlerde gerekse de servislerimize her türlü yeniliği ekliyoruz.” dedi.