SSK ve Bağkur emeklisine büyük müjde: Zamlı ödemeler yolda!

SSK ve BAĞKUR emeklileri, 1-30 Ekim tarihleri arasında Yapı Kredi Bankası'nın zamlı ödemeleriyle ek kazanç sağlayacak. Detaylar haberimizde!

2024-09-30 11:46:19

SSK ve BAĞKUR emeklilerine Ekim ayında zamlı ödeme geliyor. 1-30 Ekim tarihleri arasında Yapı Kredi Bankası, ek ödemeleri zamlı olarak gerçekleştireceğini duyurdu. İşte emeklilere sunulan yeni fırsatlar ve detaylar…

EMEKLİLER İÇİN YENİ PROMOSYON FIRSATLARI

Milyonlarca emekli, Ekim ayında ek ödemeleri araştırmaya başladı. Bankaların emekli promosyon kampanyaları dikkatle takip ediliyor. Yapı Kredi Bankası, emeklilere özel zamlı promosyon ücretlerini güncelledi. SSK, BAĞ-KUR, 4C ayrımı olmaksızın tüm emeklilere zamlı promosyon sunan banka, 1-30 Ekim tarihleri arasında yeni fırsatlar sunacak.

YAPI KREDİ'DEN CİDDİ PROMOSYON MİKTARLARI

Yapı Kredi Bankası, maaşını taşıyarak 3 yıllığına bankadan almayı taahhüt edenlere 18.000 TL'ye kadar promosyon imkanı sağlıyor. Bankadan yapılan açıklamada, maaş aralığına göre promosyon miktarlarının belirlendiği belirtildi. 6250 TL'den başlayan promosyonlar, 20.000 TL ve üstü maaş alanlara kadar 15.000 TL'ye çıkıyor. Dul ve yetim aylığı alanlar için de 6250 TL promosyon sunuluyor.

BAŞVURULAR NASIL YAPILACAK?

Yapı Kredi Emekli promosyonu 1 Ekim - 30 Ekim tarihleri arasında geçerli olacak. Başvuru yapmak isteyenler, Yapı Kredi Bankası şubeleri, mobil bankacılık veya internet bankacılığı aracılığıyla başvuru işlemlerini tamamlayabilecek. Ayrıca T.C. kimlik kartı ile birlikte şubelere giderek de başvuru yapılabileceği duyuruldu.

Akbank, takipteki alacaklarını 3 firmaya sattı

SGK açıkladı: Emekliye 15 bin TL ödenecek

Dev gübre firması iflasın eşiğinde

Suudi şirketten Türkiye'ye 5 milyar dolarlık yatırım

Borsada düşüş devam ediyor/30 Eylül 2024 borsa neden düşüyor?

Çin, Özbekistan'ı Rusya'dan kaptı